BLOGGERE- 30 DAY BLOGGING CHALLENGE #25

 

I håp om å komme godt i gang med bloggingen igjen, etter en veldig lang og ufrivillig pause, hiver jeg meg på en challenge jeg fant hos Lithanna.blogg.no.

 

 

DAG 25 – DET DU ANGRER MEST PÅ


Tenk litt på den.
 

Jeg er av typen som heller angrer på ting jeg ikke gjorde, enn ting jeg har gjort. Selvsagt finnes det ting jeg ikke ville ha gjort igjen hvis sjansen bød seg, men jeg angrer ikke på at jeg en gang i tiden faktisk gjorde det. Anger fører ingen vei, det gir kun en svært dårlig følelse. Känner ingen ånger.

 

Angrer du på ting du har gjort?

 

________________________________

#bloggere #challenge #lithanna #anger

________________________________ 

10 kommentarer
  1. Absolutt, det er enkelte ting som bare ikke burde ha vært gjort. Men de har jo lært meg ting og ført meg dit jeg er i dag, så sånn sett burde jeg vel ikke angre (:

  2. Ja jeg kan heller ikke si spesielt noe jeg angrer..Men kan ofte ha selvbedreidelse over ting jeg har gjort..helt til jeg sier til meg selv..dette plager mest meg..så slipp det!! Anger fører ingen vei..

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: I de baner trur jeg vi fleste har tenkt, uten at man nødvendigvis angrer av den grunn. Jeg har gjort myyyyye dumt, men anger fører liksom ingen vei, og alt vi gjør er jo med på å forme oss til de vi er/blir så 😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg