HVERDAG- LIVSTEGN.

 

Jeg er ikke helt overbevist om at jeg er i live.

 

Det var en meget lang tur opp til Gol, og det var en lang tur hjem. Jeg er maks sliten i både kropp og hode. Vi var ikke hjemme før kl. var kvart over ni i går kveld. Da hadde vi tilbrakt 11 timer i bilen, med noen få pauser underveis og en halvtimes båttur. Hundene sov i og for seg 10 av de 11 timene. 


Å være på utstilling er maks avslappende det altså.
 

Vi lå i forsterstilling hele gjengen i går etter vi kom hjem. Trøtte og slitne som bare det. Jeg er ikke helt overbevist om at jeg er i live. I dag blir det bare å slappe helt av. Forhåpentligvis orker jeg en liten treningsøkt seinere i dag, men jeg er ikke helt overbevist om det heller. Kremt. 

 

Blir du sliten av lange bilturer?

 

_____________________________

#hverdag #tur #biltur #lever #sliten

_____________________________

14 kommentarer
  1. Ja, det tar på å sitte i bil lenge, både for mennesker og dyr! <3 Håper dere får hvilt dere i dag, og finner tilbake energien igjen! <3 Klem

  2. Jeg blir super sliten av lange bilturer!! Derfor har vi bobil som jeg kan strekke meg litt på vist det blir for langt..for jeg sliter med å sitte for lenge av gangen..så blir mange stopp! og det å konsentrere seg om veien er jo fryktelig utmattende! så skjønner du er sliten! Men hvordan gikk det på utstilling?

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Bobil har jeg også lyst på, men tør ikke kjøre selv 😛 ha ha.. Det gikk ikke veldig bra 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg