TRENING- NÅR DU TRUR DU SKAL STRYKE MED!

 

Siste økten sammen med jobben på en god stund!

 

Jeg var ikke helt klar for trening i dag kjenner jeg. Kroppen liker ikke å være jente, for å si det på den fine måten. Men på trening måtte jeg liksom. I tillegg var det siste gang i dag til etter sommeren en gang, da hu som trener oss skal ha sommerferie fra oss, så da måtte jeg jo stille opp. 

Jeg var redd det kom til å bli ekstra tungt i dag siden det var siste gangen. At hu kom til å kjøre oss hardt. Jeg hadde helt rett! Jeg trudde seriøst jeg skulle stryke med underveis. I tillegg var det så dårlig luft i lokalet, da det ikke var tegn til vind ute, så det var ekstra varmt og tungt.

Det var ekstra tungt for beina i dag. Jeg trur jeg kommer til å dø på lørdag, for å si det sånn. Det var ikke så veldig fristende å gå tur med hundene når jeg kom hjem, men på tur måtte de. Nå når det er litt båndtvang blir hviledagen litt borte, siden de ikke får gå like mye fritt som ellers. 


Måtte så klart mekke en smoothie. Kiwi og lime. Vel, kiwien var liksom gul i dag, så fargen er skikkelig motbydelig, men den smaker veldig godt.
 

Det var en tung tur vi gikk, for å si det sånn. Jeg hadde helt melkesyre i beina den siste bakken opp. Da er det i grunn deilig å komme inn for å planlegge det å sitte i sofaen resten av kvelden. Jeg mekket sammen en smoothie som fikk stå og kjøle seg ned i frysen en liten stund. 

Jeg gikk for en kiwi- og lime smoothie i dag. Det rare var bare at kiwien ikke var grønn, men gul. Den luktet og smakte akkurat som kiwi, det var  bare det at den var gul liksom. Merkelig. Fargen på smoothien blei en smule motbydelig, men smaken er veldig, veldig god. Jeg hadde i litt ekstra lime. 

Nå skal jeg seriøst sitte i sofaen en god stund føre jeg skal gjøre noe vettig. Hva det vettige er veit jeg ikke, så kjenner jeg meg rett så blir det bare til at jeg sitter i sofaen til hundene må ut og jeg skal legge meg. Jeg kjenner allerede nå at det skal bli veldig, veldig deilig! Jeg er sliten. 

 

Har du trent i dag? 

Liker du smoothie etter trening?

 

________________________________________

#trening #styrketrening #styrke #tungt #smootie

________________________________________

29 kommentarer

Siste innlegg