TRENING- NÅR DU TRUR DU SKAL STRYKE MED!

 

Siste økten sammen med jobben på en god stund!

 

Jeg var ikke helt klar for trening i dag kjenner jeg. Kroppen liker ikke å være jente, for å si det på den fine måten. Men på trening måtte jeg liksom. I tillegg var det siste gang i dag til etter sommeren en gang, da hu som trener oss skal ha sommerferie fra oss, så da måtte jeg jo stille opp. 

Jeg var redd det kom til å bli ekstra tungt i dag siden det var siste gangen. At hu kom til å kjøre oss hardt. Jeg hadde helt rett! Jeg trudde seriøst jeg skulle stryke med underveis. I tillegg var det så dårlig luft i lokalet, da det ikke var tegn til vind ute, så det var ekstra varmt og tungt.

Det var ekstra tungt for beina i dag. Jeg trur jeg kommer til å dø på lørdag, for å si det sånn. Det var ikke så veldig fristende å gå tur med hundene når jeg kom hjem, men på tur måtte de. Nå når det er litt båndtvang blir hviledagen litt borte, siden de ikke får gå like mye fritt som ellers. 


Måtte så klart mekke en smoothie. Kiwi og lime. Vel, kiwien var liksom gul i dag, så fargen er skikkelig motbydelig, men den smaker veldig godt.
 

Det var en tung tur vi gikk, for å si det sånn. Jeg hadde helt melkesyre i beina den siste bakken opp. Da er det i grunn deilig å komme inn for å planlegge det å sitte i sofaen resten av kvelden. Jeg mekket sammen en smoothie som fikk stå og kjøle seg ned i frysen en liten stund. 

Jeg gikk for en kiwi- og lime smoothie i dag. Det rare var bare at kiwien ikke var grønn, men gul. Den luktet og smakte akkurat som kiwi, det var  bare det at den var gul liksom. Merkelig. Fargen på smoothien blei en smule motbydelig, men smaken er veldig, veldig god. Jeg hadde i litt ekstra lime. 

Nå skal jeg seriøst sitte i sofaen en god stund føre jeg skal gjøre noe vettig. Hva det vettige er veit jeg ikke, så kjenner jeg meg rett så blir det bare til at jeg sitter i sofaen til hundene må ut og jeg skal legge meg. Jeg kjenner allerede nå at det skal bli veldig, veldig deilig! Jeg er sliten. 

 

Har du trent i dag? 

Liker du smoothie etter trening?

 

________________________________________

#trening #styrketrening #styrke #tungt #smootie

________________________________________

29 kommentarer
  1. Jeg dør nesten hver gang jeg trener jeg… så lenge det ikke er bare gåtur eller noe sånt 😀 blodsmak både her og der 😀

  2. Hhahahaha…tjaaa..holdt på med samme boka i hele dag… ugh. kommer til å “dø” fra 08:00- 09:00 , 30 min til oppsett. 25 min til oppvisning demostrasjon ect + eventuelt spørsmål. også 5 min til opprydding. Er glad vi er først… men gruer meg sykt også.

  3. Høres ut som du har hatt en god treningsøkt ja 😀 Godt å slappe av med en smoothie da . Også ha du ferie fra den treningen en stund fremover !!!!
   Jeg har vært på fjelltur ja 😀
   Ønsker deg en god kveld 🙂 Og den smoothien så god ut den, selv om kiwien var gul 🙂

  4. Du er flink da! står på!! ja du kjenner det nok.. men det er jo bare godtvondt..hihih. Ha en god kveld og natt!

  5. “Det er bra at du har vondt etter trening, det tyder på at du har gjort ei bra økt og har bygget muskler!” Bruker mannen min å si, når jeg klager på vondter etter trening. :-p Det er sikkert noe i det, men mye trøst, det er det ikke!
   Smoothien din såg veldig god ut ja, Kiwi og lime hørtes spennende ut! Hvor mye bruker du? Og bruker du bare de to, eller tilsetter du noe annet også?
   <3 Klem

  6. Jeg liker smoothie 😀 Før jeg trener, mens jeg tenker på om jeg skal trene, og etter at jeg er ferdigtenkt på den treninga 😀 Goood helg <3

  7. Etdiktomdagen: Det var det- og smoothie er ekstra godt i en sliten kropp 🙂 Ja, men litt dumt at det er ferie, for da må jeg trene på egenhånd 3 ganger i uken, og jeg er redd det ikke blir like effektivt. Må nok finne et alternativ i alle fall 1 gang i uken 🙂

   Så deilig med fjelltur- bittelitt mye misunnelig 😀

  8. Margrethe: Men du er jo superaktiv med turer og greier, så 😀 Hmm, det hørtes ut som en blanding jeg ikke kom til å like- er ikke spesielt glad i jordbær 😛 ha ha

  9. Unni: Ha ha ha.. Det er sikkert noe sant i det. Men når kroppen allerede er ødelagt fra før, sår og vondt og helt låste muskler fra topp til tå, da er det i grunn ikke så veldig godt, verken før, under eller etter 😛 He he.. Men, men tiden vil det nok gå over til å føles greit å ha “vondt” 😀

   Kiwi og lime trur jeg er min favoritt (ikke at jeg har prøvd så mange- he he). Her har jeg 3 stk kiwi, en halv lime og en liten skvett ublandet bringebær fun-saft 🙂 Jeg knuste noen isbiter i også 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg