BLOGGERE- FRODITH SIN BALLONGUTFORDRING.

 

Frodith er så gøy at jeg nesten ikke har ord for det! 

 

For en liten tid tilbake lurte Frodith på om det var noen som ville være med på en utfordring uten at man visste hva det var. Nysgjerrig som jeg er svarte jeg selvsagt ja, og fikk med det beskjed om at utfordringen ville dukke opp i postkassen min i løpet av få dager. Jeg blei ikke mindre nysgjerrig. 

Etter et par dager fant jeg en liten pakke i postkassen min. Spent som jeg var reiv jeg nesten opp hele konvolutten uten å tenke over at det kanskje var noe i som kunne gå i stykker. Det gikk heldigvis bra! I den lille pakken fant jeg et brev med beskrivelse av utfordringen og en pose med ballonger. 

Fargerike ballonger! Jess. Hjernen begynte å jobbe på spreng for å finne på noe kult å gjøre. Det gikk i grunn ut på at man skulle komme seg ut med de oppblåste ballongene og ha en liten photoshoot med de. Gjerne et bilde av seg selv med ballongene også. Der måtte jeg dessverre svikte litt. 


Instagram- håper det trigget nysgjerrigheten til mange? 

Jeg har vært litt treig med å gjennomføre denne utfordringen, mest sannsynlig er jeg kanskje den siste også. Jeg måtte ha et par dager å tenke på, for jeg ville så gjerne gjøre noe gøy ut av det. Jeg kom på flere idéer, men glemte de i grunn like fort. Typisk meg. Det har i tillegg vært dårlig vær.

I dag måtte jeg ut, uansett. Heldigvis våknet vi til en helt fantastisk fin dag. Jeg hadde helt glemt den beste idéen min, igjen, men heldigvis kom jeg på det en liten time før vi skulle på tur. Jeg måtte nemlig ha litt forberedelser før vi kunne ta turen ut. Tor ville nemlig ut å fly, så det måtte vi få til!

Og hvilken måte er bedre for en liten kylling å fly på, enn i en ballong-luftballong? Ingen! Tor gledet seg veldig til å fly. Han har hørt mye om hjemmestedet sitt Vallhall i Åsgard, og lurte veldig på om han kunne se det fra ballong-luftballongen sin. Jeg sa vi kunne prøve, men at det kom til å bli vanskelig. 


1. Tor er veldig fornøyd med at han greide å få ballong-luftballongen sin opp i luften.


2. Tor nyter utsikten i det flotte været. Det er umulig å ikke bli i ekstase over dette.


3. Jeg prøvde å fortelle Tor at han var farlig nær trærne, men han forsikret meg om at han hadde full kontroll. 


4. Det var så fint her at han ikke en gang blei lei seg for at Valhall var alt for langt unna til å kunne se.


5. Se på meg da. Jeg kan fly! Når jeg blir stor skal jeg fly tilbake til Valhall. Jeg må huske hammeren min bare.


6. Tor nyter den flotte utsikten en siste gang før vi må hjem.

Da kan jeg glede meg over at jeg i alle fall har gjennomført utfordringen til Frodith, endelig! Jeg digget denne utfordringen. Frodith er så gøy at jeg nesten ikke har ord for det. Tusen takk til henne som gjør så mye gøy for og med og til oss lesere. Hu får frem så mye gøy ut av oss alle sammen. 

Planen var egentlig at Tor skulle få fly rundt inne i skogen sammen med oss også, men etter at jeg hadde knipset tre bilder av han begynte batteriet på kameraet å blinke! Derfor blei det heller ikke bilde av meg, siden selvutløseren krever mye mer strøm. Tok ingen sjanser der.

Det blei derfor kun en liten photoshoot på et sted i den herlige skogen vår. Her var det uansett best sjanse til å kunne se Valhall, så det var jo flaks vi begynte her, slik at Tor i alle fall fikk prøvd det han aller helst ville. Vi koste oss i alle fall veldig på tur med ballong-luftballong. Takk igjen, Frodith. 

 

Var du med på Frodith sin hemmelige utfordring? 

 

_________________________________________________________

#bloggere #frodith #foto #hemmelig #utfordring #ballong #photoshoot

_________________________________________________________

32 kommentarer

Siste innlegg