TRENING- HARDT!

 

I dag var det en hard treningsøkt!

 

Jeg var ikke akkurat så veldig motivert til å skulle trene i dag, etter så mange daffe fridager tidligere i uken. Jeg sto i gangen på vei til jobb med treningsbagen på skulderen og vurderte veldig hardt om jeg skulle “glemme” hele bagen hjemme. Så motivert var jeg.

Men, jeg kunne jo ikke det! Når vi får et så godt opplegg gjennom jobb, og jeg har fått streng beskjed av fysioterapeuten om å trene, så må jeg bare utnytte meg av det når jeg kan. Det er kun én dag i uken, så det er en rolig begynnelse for meg slik at jeg kan komme inn i rutinen. 


(Bildet er stjålet i fra P.I.P Fitness på twitter).
 

Men i dag var det fryktelig tungt altså! Jeg oppdager til stadighet muskler jeg ikke en gang visste eksisterte. Jeg er ikke så myk i kroppen at jeg greier å ta alle øvelser fullt ut, men for min kropp er det jo maks uansett, så det er ingen tvil om at jeg trener liksom. 

Jeg gruer meg som en gal til lørdag allerede. Dag to er alltid verst for meg i forhold til å bli støl, og jeg kjenner det jo enda etter treningsøkten. Jeg gikk også en halvtimes tur med hundene med en gang jeg kom hjem og da var bein og armer fortsatt spaghetti! Jessda, jeg er i gang! 

 

Har du trent i dag?

 

______________________________________________________

#trening #motivert #hardt #styrketrening #muskler #lemster #støl

______________________________________________________

16 kommentarer

Siste innlegg