HVERDAG- NU ÄR DET NATTEN.

 

Tiden går så alt for fort! 

 

Plutselig er det leggetid igjen! Noen ganger rekker man jo ingenting. Ikke for det. Jeg orker ingenting i dag så sånn sett er det vel greit. Men jeg er liksom ikke helt klar for å legge meg heller kjenner jeg. Enda godt det snart er helg. Da skal jeg gjøre absolutt ingenting. 

I kveld har jeg min siste dag hvor jeg er i 20-årene. Det er nok så kjipt altså. Jeg husker når jeg var yngre og bodde hos tanten min. Jeg skreiv bursdagssang til henne på 29-års dagen hennes om at snart var oldisen 30 år. 30 år var jo fryktelig gammelt. Jeg er jo absolutt ikke gammel.

Likevel blir jeg 30 år i morgen. 23 år for åttende året på rad, hvis noen spør, men likevel. Jeg lurer på om jeg får en liten hevn-sang når jeg må feires om 2.5 uker. Kremt. Jeg fortjener det i så fall for tanten min gledet seg ikke akkurat til hu blei 30 år hu heller. 


Når man skriver med penn!
 

I går skreiv jeg bursdagshilsen, men den var mye hyggeligere enn den bursdagssangen jeg skreiv for mange år siden. Jeg merker jeg ikke skriver så mye for hånd lenger, for jeg griser noe veldig med blekket og jeg får nesten krampe i hånden etter to setninger. 

I tillegg er håndskriften mindre fin! Jeg prøver å skrive litt med penn hver dag bare for å opprettholde det, men jaggu kan det gå mange dager imellom noen ganger også. Kanskje jeg bare skulle begynne å skrive bursdagssanger hver dag. Så er de liksom klare til jeg trenger de. 

Nei, nå må jeg komme meg i seng. I morgen er det trening med jobben etter jobb igjen. Jeg har fortsatt vondt i beina fra sist uke, så det kan jo bli spennende å se om jeg overlever i morgen. Jeg er ikke helt overbevist. Jeg er liksom ikke i 20-årene lenger da. Kremt. God natt. 

 

Syns du 30 år var gammelt når du var yngre?

 

_____________________________________________

#hverdag #natten #bursdag #skive #penn #ord #hilsen

_____________________________________________

32 kommentarer

Siste innlegg