BLOGGERE- DRONNINGEN OVER ALLE.

 

Hipp hurra for verdens beste Frodith som har bursdag i dag!

 

Frodith, dronningen over skyggbilder, dronningen over fuglebilder, dronningen over engasjement, dronningen over flotte historier, dronningen over karneval og dronningen over fantastiske tegninger. Jeg trur vi kan si at Frodith er bloggernes dronning! En fantastisk blogger, men også fantastisk person.

Det går ikke an å ikke like Frodith. Hu er snill, ærlig, støttende og morsom. Hu er engasjerende, livlig og hjelpsom. Har man er litt dårlig dag er det bare til å ta en tur innom Frodith, så er man blid på null komma niks. Hu har den effekten på folk. Frodith er dronning med stor D. 


Gratulerer med dagen til bloggdronningen, Frodith. (Jeg trur ikke hu blir lei seg av at jeg stjal et bilde fra bloggen hennes).
 

Jeg har dessverre ikke hatt æren av å treffe Frodith i virkeligheten enda, men jeg er overbevist om at det en gang kommer til å skje. Og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å sitte igjen med samme inntrykk av henne da, som det jeg gjør gjennom bloggen hennes. Jeg er ikke litt i tvil en gang.

Gratulerer så mye med 50 års dagen din, Frodith. Håper du har en strålende fin dag nede i Italia sammen med søsteren din. Du skal ikke se bort i fra at postmannen får det bitte litt travelt fremover. Alle gode ønsker til deg på dagen din, og alle dager ellers også. Hipp Hurra! 

 

Har du gratulerer Frodith med dagen i dag? 

 

_________________________________________

#bloggere #frodith #bursdag #gratulerermeddagen

_________________________________________

24 kommentarer

Siste innlegg