PLANLEGGING AV TELTTUR.

Planlegging er ikke min sterkeste side, men jeg må prøve.

Jeg har spart en hel uke ferie til siste uken i oktober. Da er planen at Petter og jeg skal sove i telt noen dager – hvis været er greit. Jeg gidder ikke hvis det skal pøsregne hele uken. Petter sover hvor som helst og når som helst, så lenge jeg er der, så det blir ikke noe problem. Han er også vant til å ligge i utstillingstelt og vi har campet i det teltet inne i en hall tidligere. Det teltet har for øvrig ikke bunn, så jeg må fikse meg et ordentlig telt før den tid.

Jeg er ikke så god på å planlegge, og det er i grunn ikke så mye planlegging jeg skal heller, annet enn å fikse telt. Det jeg “stresser” mest over er hvor vi skal telte. Jeg er ikke interessert i å våkne til at det brått er 40 andre mennesker der. Skal jeg på telttur skal jeg være hele aleine! Det må også være mulig å kjøre så nære som mulig, da jeg ikke har kapasitet til å bære all pakningen flere kilometer. Noen hundre meter er mer enn nok liksom.

Jeg er altså veldig usikker på hvor vi skal telte. De enste stedene jeg veit om nå er nok så populære steder, så det er utelukket. Jeg får prøve å finne en grei plass, gjerne ved et vann, og et sted jeg kan tenne bål. Jeg har ingen planer om å ha med meg en primus, eller noe i den duren, så bål må til. Enda godt det er i oktober, da er det som regel ikke bålforbud pga tørke. Ikke for det, det er ikke så mange år siden det var supertørke alle veier.

Vi gleder oss i alle fall til telttur, Petter og jeg, så hvis noen har noen forslag på “øde” steder i Halden området er jeg åpen for tips. Planlegging er som nevnt ikke min sterkeste side, men jeg må i alle fall ha plassen klar før det kan blir noe av. Ellers får vi vel bare telte i hagen og kjøpe et lite basseng som får representere et lite vann. Da tipper jeg Kristoffer hadde blitt imponert og han hadde også kanskje til og med turt å være med. Eller ikke. Ingen veit.

 

 

ELEVELE

 

 

#ferie #telttur #friluftsliv

2 kommentarer
    1. Ja nå skal vi se,, vet jo om en del steder. Men, det betinger ca 150 mils kjøring, altså – ene veien. 🤗 Men tenker du finner et egnet sted, mye nærmere. 😁 Lykke til, gleder meg til rapport fra urskogene i øst. 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg