HELT NORMALT.

Trist utvikling.

Slik ser altså Cupid ut når har blir kost på magen. Siklet renner og han er bare helt normal. Eller ikke? Den er så rar den katten der at jeg noen ganger ikke veit om jeg skal grine, eller le. Noen ganger ler jeg så jeg griner, så det funker det også.

Jeg delte bildet på facebook i går. Det er tydeligvis det man må. Hvis man ikke deler bilde av katten sin på facebook så er man ikke glad i katten sin og det er synd på katten som aldri får kos, eller mat, eller oppmerksomhet i det hele tatt. Stakkars katt. Den må sove på et hardt gulv og eier ikke en eneste leke. Ikke blir det lekt med heller. Det er så synd på denne katten at det er like før noen ringer mattilsynet.

Du hører kanskje selv hvor idiotisk det høres ut? Men slik har det altså blitt. Hvis man ikke deler absolutt alt på facebook, uansett om det gjelder barn, dyr, eller kjæreste, så eksisterer det ikke. Det var forresten med slike utsagt pilotfrue blei toppblogger en gang i tiden. Kun for å provosere, selvsagt, for å komme på toppen, og det funket. Jeg sier ikke dette for å provosere, men for å poengtere.

Jeg har tidligere selv fått “pepper” for at jeg har postet ting på facebook for seint. Altså, hallo? Når ting som er verdt å dele skjer, så er jeg opptatt med det som skjer- selvfølgelig stopper jeg ikke alt og alle for at jeg må legge det ut på facebook. Samme det om jeg poster det 5 minutter seinere, eller fem dager seinere for den saks skyld. Ikke hadde det gjort noe om jeg ikke delte det i det hele tatt heller.

Men slik har det altså blitt. Jeg leste seinest i går om en som fikk “pepper” fordi han aldri fant på noe med barna sine når han hadde pappahelg. Han delte nemlig ingenting på facebook, så stakkars de barna som bare måtte sitte inne fra de kom til de dro. Altså, ærlig talt Karen. Nå må du ta deg sammen. Vær heller glad for at han er en pappa som er engasjert i barna og ikke facebook! Se og lær.

 

 

ELEVELE

 

#hverdag #meninger #sosialemedier #

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg