SØNDAG HELE DAGEN.

 

Helgen bare flyr avgårde. 

 

I går rakk jeg rett og slett ikke å blogge. Eller, jeg hadde sikkert rukket det om jeg hadde prøvd, men jeg hadde ikke så mye å fortelle, så jeg lot heller være. Jeg hadde besøk av tanten min frem til rett over kl. 15 en gang. Vi tok ansiktsmaske og spiste gelé. Det er lørdagen sin det. Så var det hockeykamp kl. 16 så det gikk egentlig i et frem til det. Man rekker ikke å blogge så mye da. 

Kampen gikk som vanlig dritt. Jeg blir rett og slett flau av å se på innimellom. “Kom på kamp å støtt guttæne” sier de. Men det er ikke så fristende å støtte noen “guttær” som tydeligvis ikke vil spille hockey! Jeg har forståelse for det elendige oppmøtet i ishallen jeg altså. Likevel stiller jeg opp og heier og sutrer om hverandre jeg. Man blir litt, mye, dårlig taper på dem sine vegne altså.


Dårlig taper trynet. 

Det er kamp i dag også, og jeg skal så klart på den også. I dag er det slik bamsekamp. Man kan kjøpe bamser, og når, eller skal man si hvis, Comet scorer sitt første mål i kampen så kaster alle bamser ut på isen, og så samles de inn og blir levert på barneavdelingen på Kalnes sykehus. En god sak med andre ord, og man bør vel da helst stille opp og heie litt og støtte en god sak i tillegg. 

Ellers så vi på film i kjelleren i går igjen, etter at vi hadde trygt i oss et tonn med taco. I dag har jeg vel egentlig ikke så mye planer annet enn den hockeykampen, trur jeg. Det er sol ute i dag, så jeg skal i alle fall rekke en tur med Petter om ikke så lenge. Han har nettopp spist frokost, så maten må bare synke litt før vi tar en liten rusletur. Snakkes kanskje siden, om jeg har noe å si. 

 

Har du noen spennende planer for søndagen? 

 

____________________

#hverdag #helg #søndag

____________________

28 kommentarer

Siste innlegg