HVERDAG- NÅR MAN ER TRØTT I TRYNET.

 

Man har ikke mer gøy enn man lager selv. 

 

I dag måtte jeg stå opp lenge før solen. Ikke at solen kommer til å komme frem i dag så mye det snør, men! Jeg sleit veldig med å sove i natt. Klokken var over halv tre siste gang jeg så på klokken, så jeg var mildt sagt trøtt når klokken ringte kvart over fem og jeg kun kunne slumre i femten minutter. Til vanlig slumrer jeg i trettifem minutter. Det er svært nødvendig. 


Trøtt i trynet. 

Når klokken var halv seks var det bare til å løpe inn i dusjen. Tanten min skulle nemlig stå på døren rett før seks slik at jeg kunne kjøre henne til Kalnes. Jeg fikk litt noia når jeg sto i dusjen og Kristoffer plutselig banket på døren og kom inn. Min første reaksjon var å skrike ut at han absolutt ikke fikk lov til å tisse mens jeg var der inne! Han skulle heldigvis kun pusse tennene. 


Men pusse tennene må man. 

Tanten min kom på tiden. Jeg var fire minutter forsinket, men det gikk greit. Vi var fremme trettifem minutter før timen hennes, så det var null stress, selv om været var forferdelig i dag. Siden været er som det er bestemte vi at jeg bare skulle slippe henne av og så dra rett tilbake til Halden igjen. Hu kom uansett til å bli hentet inn med en gang, så da var det greit. 


Våkner sikkert snart. 

På vei inn måtte jeg be henne sjekke snapstoryen min da jeg hadde lagt ut en liten film til henne. Filmen er altså at jeg trøtt i trynet står å pusser tennene med det mest hysteriske filteret av dem alle. Vi ler like mye enda vi, selv om vi har begrenset bruken litt for å ikke bruke opp moroa helt. Siden vi ler ler sikkert andre også. Jeg heter Elevele på snapchat, hvis du vil le av meg du også. 

 

Var du ekstra trøtt når du sto opp i dag? 

 

_________________________________

#hverdag #humor #snapchat #filter #latter

_________________________________

36 kommentarer
  1. Litt av noen bilder men med redigering kan man få til alt. Alle er litt groggy om morran men etter en økt på badet og en kaffekopp er man klar for dagen. Ha en fin dag.

  2. Helge: Det snapchat filteret er helt hysterisk- og så har det sånn stemmeforvrenger så man snakker som en… ja, veldig rart 😛 ha ha..

   Ja, det hjalp med en Red Bull i blodet, for å si det sånn- jeg liker ikke kaffe 😛

  3. Hahhah..så søt du er!! Ja det var da en fæl tid å stå opp på i dag..med snø og greier….men godt du har kommet deg hjem! Best å la bilen stå i dag…resten av dagen for deg ihvertfall..kos deg med en lang dag! og ha en god dag!

  4. Stakkars Doffen, får han ikke tisse når du er der? :-Dhøres ut som FOR lite søvn:-o Jeg sov greit, men syk og hjemme.

  5. Toini: Ha ha- supersøt <3 he he.. Ja, i dag blir bilen stående resten av dagen. Skal ikke hente henne før i morgen igjen og da er det meldt regn 😛

  6. Frodith: Ha ha ha- er du gal 😛 Ingen får tisse, eller gå på do i det hele tatt hvis jeg er på badet 😛 Og er jeg i huset generelt må de jaggu lukke døren også. Og hjemme hos meg må alle, uansett kjønn sitte å tisse! ha ha…

   Ånei- så kjedelig <3 Masse god bedring <3

  7. Hehe, aww xD Søting <3
   Tissing er liksom helt greit, men nr 2 er uaktuelt xD Og jeg er så glad jeg har en som er så renslig <3 Vasker hendene når han har vært på do (Ja, har vært med noen som ikke gjorde det, fysj!) Og han sitter når han tisser xD Men så er det stort sett han som vasker også da (Siden jeg tydeligvis ikke gjør en bra nok jobb :P)
   Så det kan hende det blir slik der også etterhvert ;D Bare vent å se ;P

  8. Søtmonsen ): Nei, det kommer ikke til å skje, what so ever 😛 Har vært samboer i mange år tidigere jeg og det er like uaktuelt nå som da 😛

   BAHH! Folk som ikke vasker hendene altså! Hjemme hos meg må alle, uansett kjønn og alder sitte når de tisser! Ha ha..

  9. Den lille Pandaen c:: Det er deilig å sove litt lenge innimellom da 🙂 Jeg sov tre timer på sofaen tidligere i dag 😛 ha ha

  10. Den lille Pandaen c:: Jeg husker i mine yngre dager- da kunne jeg døgne i dagesvis, og kun sove noen få timer når jeg først sov og likevel være i full fart. Nå, nå er jeg helt død etter én natt med dårlig søvn og har veldig lyst til å innføre middagshvil 😛 ha ha

  11. Nei…Men det er egentlig mest hode og kroppen, liksom..angsten kind of…jeg pleier egentlig å bare ligge å puste, og prøve å roe helt ned med gode tanker…det funker som regel, ikke alltid.

  12. Den lille Pandaen c:: Men har du blitt henvist av lege? Jeg fikk beskjed om at det var minst et par måneder å vente, men plutselig kom det en avbooking, så jeg fikk time tre uker seinere 🙂 Kjipt å måtte gå å vente så lenge på slike ting :/

  13. Jeg ble henvist av lege til kommunepsykolog. Kommepsykolog sa hun ikke ga tilbud til studenter ved høgskolen. Høgskolen sin psykolog var jeg hos, selv. Fikk kartleggingstime. Den sender han nå til legen min, så kanskje jeg blir sendt til dps. Men er fortsatt ventetid.

  14. Den lille Pandaen c:: Ja, det skal ikke være enkelt det der, dessverre 🙁 Håper du får time rett over nyttår da <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg