FOTO- FRA EN LITEN RUSLETUR TIL STRANDEN.

 

Noen ganger bare må man ut å gå litt. 

 

Solen har tittet frem i dag og deilig er det. Man kan vel si at det har regnet nok for en stund nå. Jeg fikk hevet på meg lue, jakke og sko og dro med meg Petter ut på en liten rusletur. Ikke at jeg trengte å dra han med meg, han er med uansett han. Solen gikk ned ikke lenge etterpå, men det gjorde ikke så mye. 


1. Lille bustetrollet mitt. 


2. Se på den kjekkasen da. 


3. Det lever noen få slike enda, men det ser ikke ut som denne kommer til å leve så mye lenger. 


4. Gult er kult. 


5. Syns den var litt stilig med de svarte prikkene. 


6. Høsten setter så fin farge på naturen. 


7. Måkene tar seg en hvil. 


8. Ut mot havet. 


9. Jeg veit ikke hvorfor, men denne minnet meg om Drager i fargen. 


10. Disse holder seg i live i disse også. 

Vi tuslet bare bort til nabobygda, Reme, og gikk en liten tur på stranden der. Det var ikke så mye å ta bilde av siden strendene ser helt forferdelige ut etter det uværet som har vært. Petter var ikke akkurat lei seg for det, for da blei det ikke så mange stopp. Vi brukte kun 45 minutter på turen, men det var mer enn nok.

 

Har du hatt en fin dag i dag? 

 

______________________________

#foto #hund #strand #blomster #høst

______________________________

20 kommentarer
  1. Så koselige og fine bilder! ja jeg var på stranden i dag jeg også…i strålende sol! til og fra med skyer utover dagen..men ingen regn..DA er det bra nok…ha en god kveld!

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: Det gjorde ingenting at solen gikk ned i det vi kom frem til stranden, så lenge det var fint vær ellers 🙂 Men, satser kanskje på å komme oss ut litt før i morgen hvis solen er fremme 😉

  3. Gårsdagen tilbrakte jeg på Akershus Universitetssykehus, som støtte for bestisen. I dag har det vært en mer avslappende dag inne, hvor jeg har sett på film og tv-serier å vært glad jeg slapp å gå ut i regnværet.
   Jeg blir like betatt av Petter… Han er bare så hærlig <3

  4. Vera Lynn: Godt du hadde med noen som gav god støtte <3 Håper det gikk bra med deg der <3

   Aww- tusen takk sier Petter, og ei stolt eier <3 Han er jo så søt <3

  5. Det var jeg som var støttespiller for Bestisen. Hun er operert for kreft, men skal ha noen cellegiftskurer for sikkerhet skyld. Jeg var med sånn at hun slapp å være der alene hele dagen ;o))

  6. Vera Lynn: Åja, jeg leste helt feil jeg- leste omvendt jeg. Men da tenker jeg hu satte ekstra stor pris på at du var der <3 Kreft er noe forferdelige greier- håper det går bar med henne <3

  7. Det går egentlig veldig bra med henne, operasjonen var vellykket etter det jeg forstår. Hun blir sliten av behandlingen, men det er kraftige saker som skal inn i kroppen. Dreper både det som er skummelt og det som ikke er det.

  8. Vera Lynn: Ja, cellegift er ikke bare bare :O Har et søskenabarn som får vellgift pga barneleddgikt og det tar på. Masse gode ønsker til venninnen din <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg