HVERDAG- GOD MORGEN, GODT FOLK.

 

Når man likevel ikke får sove kan man like gjerne stå opp. 

 

I går reiste jeg til Halden etter jobb. Jeg hadde kort dag, så jeg valgte heller å reise i går, enn i dag som egentlig var planen. Jeg skal på seminar i Jevnaker i helgen, så jeg reiser videre grytidlig i morgen. Jeg skal levere Petter hos faren min seinere i dag. Han kommer til å bli helt i hundre når han skjønner det. 

Hotellet jeg skal på er ikke hundevennlig, så jeg får dessverre ikke tatt han med meg, selv om jeg gjerne skulle gjort det. Petter elsker å være hos faren min, så hvis han skjønte noe av det og fikk velge mellom ei helg på hotell, eller timer i skogen sammen med faren min hadde han valgt sistnevnte. 

I går var jeg så sliten etter noen timer på jobb og mange timer i bilen at jeg rett og slett ikke orket noen ting når jeg kom frem. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt, så når Kristoffer Doffen sto opp klokken seks for å dra på jobb så sto jeg opp jeg også. Jeg var til og med ute i genser og ture for å lufte Petter.

Jeg har parkert i sofaen og er nettopp ferdig med morgenteen min. Jeg drikker kald te hver morgen, før frokost. En veldig god vane altså. Og det er sunt og bra for skrotten min, noe jeg merker bedre og bedre for hver dag. Nå skal jeg mekke litt frokost, så dagen kan begynne skikkelig snart. Det blir en bra dag. 

 

Har du bestemt deg for å ha en bra dag i dag?

 

____________________________

#hverdag #enbradag #godmorgen

____________________________

16 kommentarer
  1. Ja det blir helt sikkert en bra dag i dag…særlig om man bestemmer seg for det…Kos deg i helgen! ha en god ny dag!

  2. Jeg har bestemt meg for å slappe av hvertfall, helt gåen etter diverse greier. TOk halv dag på jobb.. FOR sliten.. Nå skal jeg ta en LUR, ettermiddagslur 🙂

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Den blir som regel veldig bra når man først har bestemt seg- og så takler man gjerne ting litt bedre hvis det skulle butte litt i mot også 😀

  4. frodith: Noen ganger er det veldig lurt å ta en litt rolig dag ja og det er helt innafor med en ettermiddagslur <3

  5. Mia: Ja, han koser seg veldig der, men han blir heldigvis veldig glad når jeg henter han igjen også <3 he he..

  6. Søtmonsen ): Brukte litt mer energi på det seminaret enn jeg hadde så nå er jeg helt skutt, men det var verdt det! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg