HVERDAG- GOD MORGEN, GODT FOLK.

 

Når man likevel ikke får sove kan man like gjerne stå opp. 

 

I går reiste jeg til Halden etter jobb. Jeg hadde kort dag, så jeg valgte heller å reise i går, enn i dag som egentlig var planen. Jeg skal på seminar i Jevnaker i helgen, så jeg reiser videre grytidlig i morgen. Jeg skal levere Petter hos faren min seinere i dag. Han kommer til å bli helt i hundre når han skjønner det. 

Hotellet jeg skal på er ikke hundevennlig, så jeg får dessverre ikke tatt han med meg, selv om jeg gjerne skulle gjort det. Petter elsker å være hos faren min, så hvis han skjønte noe av det og fikk velge mellom ei helg på hotell, eller timer i skogen sammen med faren min hadde han valgt sistnevnte. 

I går var jeg så sliten etter noen timer på jobb og mange timer i bilen at jeg rett og slett ikke orket noen ting når jeg kom frem. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt, så når Kristoffer Doffen sto opp klokken seks for å dra på jobb så sto jeg opp jeg også. Jeg var til og med ute i genser og ture for å lufte Petter.

Jeg har parkert i sofaen og er nettopp ferdig med morgenteen min. Jeg drikker kald te hver morgen, før frokost. En veldig god vane altså. Og det er sunt og bra for skrotten min, noe jeg merker bedre og bedre for hver dag. Nå skal jeg mekke litt frokost, så dagen kan begynne skikkelig snart. Det blir en bra dag. 

 

Har du bestemt deg for å ha en bra dag i dag?

 

____________________________

#hverdag #enbradag #godmorgen

____________________________

16 kommentarer

Siste innlegg