HVERDAG- FARGER HER OG DER.

 

Jeg liker små detaljer med farger her og der. 

 

Sakte, men sikkert blir litt av hvert byttet ut, mens andre ting bare blir kastet. Jeg liker små detaljer med masse farger. Det trenger ikke være masse farger overalt, men en farge her og en farge der gjør meg glad. Og så liker jeg så klart én ting med masse farger på. Farger gjør meg glad, rett og slett. 

I dag er det denne fargeglade lille kisten som har tatt plass i hjemmet. Den skal få pynte opp badet, trur jeg. Hva den eventuelt vil oppbevare får tiden vise. Jeg syns den er fin nok som pynt så den kan bare være en fargeglad ting for nå. Praktisk kan den bli en annen gang. Man trenger ikke ha ting i alt.

 

Liker du farger?

 

___________________________________________

#hverdag #nytt #interiør #farger #kiste #oppbevaring

___________________________________________

18 kommentarer
  1. Ja det er lurt å friske opp med farger! DET gjør en glad!! sies det..hihih.. derfor går jeg bare i svart..hihihi..Den var søt, og til å bli glad av!! Men obs..vist det er bambus rundt..så tåler ikke det så mye fukt..tenker på å stå på badet…:-) Ha en god kveld!

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: Trur ikke det er ekte bambus altså 🙂 Men sååååå fuktig blir det vel ikke på badet uansett- jeg mener, det regner i bambusland, vel? 😛 ha ha.. Det er min tankegang 😛 he he..

  3. Aha,, en spennende og fargerik skattekiste 🙂 Men så tom… Nå har jo jeg en sterk formening om at vi har ertne naboer som på kort tid fyller opp sånne ”tomrom” med all verdens ting og tang.. 😛

  4. dedicat: He he.. Ja, alt for mye tomrom her hjemme hos meg i forhold ja 😛 Får vel finne noe å ha i den vel 🙂

  5. Så herlig liten kiste! 😉 Litt farge her og der liver opp og gir glede, både for øynene og sinnet! <3
   Håper det går bra med deg, og at dagen blir fin! <3

  6. Denne glad-fargerike saken så jeg i feeden min i gårkveld, men fikk ikke gått inn og sett hva det var. Fytti så herlig den var! Ren sommerstemning, på kiste 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg