HVERDAG- NÅR ALT BARE GÅR DRITT.

 

Noen dager altså! 

 

Litt sånn kort fortalt. Jeg begynner med pelsstell på Petter før veterinærtimen og glemmer helt tiden. Tanten min var en smule treig hu også. Etter nok så mye stress med å få hunder, utstyr og katt ut i bilen kommer vi oss endelig avgårde ned til byen for veterinærtimen. Tanten min skulle bli med. 

Når jeg kommer ned til byen og skal til å betale parkeringen finner jeg brått ut at jeg har reist i fra lommeboken hjemme! Stress! Jeg hadde heldigvis, tilfeldigvis, kredittkortet mitt i dekselet på telefonen, så da fikk jeg i alle fall betalt for meg hos veterinæren. Veterinærtimen i seg selv var stress den også. 

Helsebok og riktig hund og jeg veit ikke hva. Feil vaksiner og ditt og datt og jeg veit ikke hva. Alt viste seg til slutt å være riktig likevel. Katten er en historie for seg selv. Jeg trur i grunn ikke det finnes noe håp for det greiene der, men tiden vil vel vise. Vi stresser oss videre til Sarpsborg for å levere hundene. 

Jeg skulle bare et lite stopp innom en dyrebutikk for å kjøpe et nytt halsbånd til Musika. Kort fortalt. Jeg blei så forbannet at jeg oppførte meg som en dritt. Jeg innrømmer det glatt, men helt ærlig, når de er så forbannet tafatte at man kunne blitt matt for mindre, så hadde jeg ikke en gang dårlig samvittighet.

Jeg får levert hundene og skal tilbake til Halden igjen. På vei tilbake fikk jeg en steinsprut som gjorde at frontruten sprakk. Hurra! Hadde det ikke vært for at jeg hadde en steinsprut fra før, som var grunn nok til at bilen ikke kommer til å bli EU-godkjent, så hadde jeg blitt en smule forbannet. Men men.

Resten av dagen gikk sånn tålig greit, såvidt jeg kan huske. Jeg våknet på lørdag og følte meg litt rar i formen. Mest bare veldig kvalm. Jeg trudde det var fordi jeg var sulten, men der tok jeg feil. Jeg endte til slutt opp med å spy som en gal. Det passet jo svært dårlig siden jeg skulle i 50 årslag den dagen.

Jeg måtte stresse til byen for å finne gaver og blei i grunn bare dårligere og dårligere. Jeg måtte bare komme meg i seng, etter at jeg igjen spøy. Jeg skulle egentlig drikke på festen, men fant ut at det ikke var så fristende når formen var så elendig. Uansett greier jeg fint å ha det gøy uten alkohol. 

Jeg var jo litt redd jeg hadde dratt på meg spysyken, men etter hvert skjønte jeg at det kun var fordi jeg hadde så sykt med smerter i hode, nakke, skuldre og rygg. Da er det ikke uvanlig at jeg blir kvalm og må spy. Så i stedet for å drikke på den festen stappet jeg heller i meg et tonn med smertestillende. 

Formen blei heldigvis bedre etter hvert. Festen gikk som den gikk den. Vi var hjemme alt for seint, og kom oss ikke i seng før kl. var nærmere kvart på seks på morgenen. Jeg er i grunn glad jeg ikke drakk i går for jeg er så sliten i dag at jeg nesten ikke har ord for det. Det er ikke så lenge siden jeg våknet. 

Jeg håper dagen i morgen går bedre enn de har gjort ellers i helgen. Jeg skal stoppe innom veterinæren for å levere avføringsprøver fra Nakenfisen, før jeg henter hundene i Sarpsborg for så å sette nesten hjemover til Lindesnes igjen. Formen i dag er ikke så verst annet enn at jeg er trøtt som bare det. 

 

Har du hatt en fin helg? 

 

_______________

#hverdag #stress

_______________

20 kommentarer

Siste innlegg