HVERDAG- EN LITT STRESSETE DAG.

 

Noen dager skjer det mer enn andre ting på. 

 

Jeg skal til veterinæren med Petter og Leon i dag. Petter skal kun ha sin årlige vaksine, mens Leon skal få blodprøver og jeg veit ikke hva. Han skal i alle fall få en grundig sjekk, men hva annet de gjør enn å ta blodprøver veit jeg i grunn ikke. Tiden vil vise når vi kommer oss til veterinæren kl. 13. 

Jeg skal også på karneval i morgen, hos Frodith, og må stresse med å finne kostyme nå på formiddagen. Jeg har en plan, jeg må bare vente på fotografen som dukker opp etterhvert. Hu veit ikke en gang at hu skal være fotograf. Mulig jeg greier det selv hvis jeg har strøm nok på kameraet til å styre litt. 


Leon, når han ikke vil det som skal til å skje. Her i går, når han skjønte han måtte kjøre bil.

Hundene har nettopp spist frokost, så nå skal de bare få hvile litt før jeg skal ta en liten runden med børsten på de. Musika ser ikke ut i måneskinnn en gang. Etter en lang biltur, hvor de ligger hele veien, så blir de nok så bustete. Ikke Petter da, for han har ikke så lang pels att det blir bustete. Kjekt. 

Etter veterinærtimen skal hundene leveres i Sarpsborg hos faren min. Jeg skal jo på fest i morgen, i tillegg til karneval si, så da er det greit at hundene slipper å være hjemme aleine, slik at jeg må dra hjem tidligst av alle for å lufte de. Da kan de få en helg på landet og i skogen heller. Det digger de! 

 

Har du mye som skjer i dag?

 

________________________________________________

#hverdag #stress #mye #hund #katt #veterinær #karneval

________________________________________________

14 kommentarer

Siste innlegg