TRENING- DET GÅR I ALLE FALL FREMOVER.

 

Formen går fremover, treningen er fremdeles døden!

 

De siste tre ukene har formen egentlig blitt ganske så bra. Hurra! Jeg bærer så klart preg av å ha vært i dårlig form i mange måneder, men det smertehelvetet som smalt på tidlig i sommer er på god vei bort. Jeg har fortsatt dager som er verre enn andre, men det er i alle fall bedre enn det har vært.

Jeg er optimistisk på at jeg snart er tilbake til utgangspunktet og det kan jeg i alle fall leve med. Da kan jeg jobbe som før og være aktiv på min måte, med turer med hundene og lett trening. Humøret er uten tvil på vei opp igjen, for å si det sånn. Jeg får så klart ikke friskmelde meg helt enda, men litt skal gå bra!

Jeg må rett og slett bare høre på legen og psykologen om at jeg gjerne får jobbe litt, men jeg må regne med å bruke lang tid på å komme tilbake til 100% stilling igjen. Jeg liker ikke ordene “lang tid”, men litt er uansett  bedre enn ingenting nå. Jeg har greid å jobbe passe effektivt 20% og det er en begynnelse. 

Fit young woman catching her breath during training
Alle kan vel se at jeg fant bildet på sobifitness.tumblr?

Om torsdagen var jeg med på trening med jobben igjen. Det var i grunn tortur! Eller, vi hadde sirkeltrening og et par av øvelsene der var tortur. Planken med beina i slike bånd i fra taket og så skulle man løfte beina opp under magen. Tortur med andre ord. Jeg kalte bare det rommet for torturkammer!

Det er veldig tungt å trene enda, selv de lette øvelsene, men jeg greier i det minste å trene en times tid med jobben én dag i uken, og korte økter hjemme uten at kroppen streiker helt i dagene etterpå. Jeg merker at smertenivået øker, men ikke mer enn at jeg greier å takle det. Det er en veldig god følelse. 

Jeg tok en liten treningsøkt hjemme nå i kveld. Jeg trudde jeg skulle dø litt underveis, og var helt skjelven selv etter jeg kom ut av dusjen. Men, så lenge jeg greier å gjennomføre en liten økt og føle at jeg har trent som en gal, så er jeg i grunn fornøyd. Det går i alle fall fremover, selv om treningen er tung!

 

Har du trent i dag?

 

_____________________________________

#trening #form #bedre #fornøyd #optimistisk

_____________________________________

14 kommentarer

Siste innlegg