GIVEAWAY- SHAI.

 

Giveaway’en er avsluttet

I mangel på noe å blogge om hiver jeg ut en giveaway. Det er jo alltid hyggelig å gi noe.

 

Som mange andre har jeg meldt meg på denne Shai-pakken, hvor man får en pakke hver tredje måned med nye barberblader, wash & shave, bodylotion og litt andre ting. En veldig grei ordning. Det er ingenting som er kjipere enn å skulle på julebord for så å stå i dusjen og irritere seg over et sløvt barberblad!

Det er ikke akkurat slike ting jeg husker på å kjøpe når jeg først er på butikken heller. Og så har det seg slik at jeg bor aleine, så jeg har ikke akkurat noe behov for å shave legger og det som er hver dag. Det har med andre ord hopet seg opp med noen pakker, så da tenkte jeg å gi bort én av de til én av dere. 

Det du kan stikke av med er:

1 stk toalettmappe.

1 stk Facial Cleansing wipes.

1 stk 4 pk barberblader.

1 stk wash & shave.

1 stk bodylotion.

1 stk dusjsvamp.

Det du trenger å gjøre for å være med på trekningen er å like facebooksiden min, dele innlegget på facebook og/eller blogg, og legge igjen en kommentar om at du er med. Ikke glem å fylle ut bloggnavn/epost så jeg får kontaktet vinneren. Jeg trekker en vinner onsdag 26. oktober. 

Til info: Jeg veit ikke om disse barberbladene passer til andre høvler enn Shai sin egen. Jeg har kun én høvel selv, så den gir jeg ikke bort. Det hadde vært krise. Sist jeg hadde en giveaway kom pakken aldri frem, det tynger meg enda, så jeg håper ikke det skjer igjen. Er lei av å kjefte på postkontorene. 

 

Lykke til! 

 

______________

#giveaway #shai

______________

23 kommentarer

Siste innlegg