HUND & KATT- NYTT TURTØY.

 

Kanskje jeg kan bli flink til å ikke ødelegge alle klærne mine! 

 

Når man har hund blir det naturlig nok mange turer ut. Vi går i skogen så ofte som mulig. Jeg har ikke telling på hvor mange par med sko jeg har ødelagt, eller hvor mange bukser jeg har hull i pga turer i skogen. Jeg verken løfter på beina når jeg går, eller greier å la være å krasje i alt og ingenting. 

I alle fall virker det slik så mye som jeg ødelegger. Ganske så frustrerende, men sånn er det jo. Men for litt siden tok jeg meg bryet, jeg som hater shopping, med å ta turen til en sport-butikk for å kjøpe meg en ordentlig turbukse. Jeg er veldig fornøyd med den buksen! Trykk her hvis du vil se bilder.

Men det rekker jo ikke med én turbukse når man gjerne er på tur 7 dager i uken, selv om hver dag ikke er i skogen. Så da måtte jeg gå til innkjøp av flere da. Denne gangen valgte jeg en shoppingtype som passer meg mye bedre, nemlig å bestille på nett. I dag kom pakken og det gledet veldig.


1. 3-farget bukse.


2. Foran.


3. Bak.


4. Litt mer av bakenden.


5. Og jeg måtte så klart ha lilla sko til høsten.
 

Buksen er kjøpt på 123friluft.no. Modellen heter Karitinden og koster 389 kr. Med andre ord er den typ gratis! Jeg kan ikke si så mye om kvaliteten enda siden jeg fikk den først i dag, men passformen er veldig fin og stoffet er meget behagelig og lett. Førsteinntrykket er bare positivt! 

Fargen heter gul, men jeg er ikke helt enig i den altså. Selv vil jeg si det er en blanding av brun og orange. Men fresh det er den, syns jeg. Jeg kommer uten tvil, om kvaliteten viser seg å være bra, til å handle mye mer der i fra. Jeg har allerede sett meg ut tre bukser, men de er så klart utsolgt enda.

Ellers virker også skoene veldig greie. Det er mer høstsko, men med ullsokker trur jeg jaggu de passer seg til vinter også. Vi får se. Jeg blei litt solgt når jeg fant lilla sko, liksom. De skal være vanntette og det er jo en fordel. De koster 699 kr. De virker veldig behagelige å ha på så det lover godt. 

(Nei, innlegget er ikke sponset på noe vis).

 

Har du mye turtøy?

 

__________________________________________________________

#hundogkatt #turtøy #turbukse #sko #lilla #123friluft #skog #tur #hund

__________________________________________________________ 

19 kommentarer
  1. Åh, likte de skoa kjempegodt! Jeg har masse turtøy og bruker det ofte 🙂 Passer bedre i turklær enn høye hæler for å si det sånn 😀

  2. Så fine ting, viktig med behagelig tøy når en er på tur :)) Jeg har det jeg trenger, men det meste har jeg hatt i mange år..så ikke så veldig stilig kanskje..hehe..
   Kos deg med kvelden <3

  3. Anne Grethe: Skoene var veldig fine 😀 Ja, jeg også- høye hæler veit jeg såvidt hva er 😛 Jeg går i joggesko når jeg går i kjole jeg liksom 😛 ha ha

  4. annebe: Takk 🙂 Ja, veldig kjekt med behagelig og slitesterk, ikke minst, tøy på tur 🙂

   Trenger jo ikke være så stilig så lenge det er funksjonelt, tenker jeg 🙂 Om et år er sikkert mine bukser ute av moten også, men jeg har ingen planer om å kaste de da av den grunn, med mindre de er utslitt 😛

  5. har ikke noe turtøy særlig, mulig det kommer av at denne snublefoten og vennene hennes beveger seg lite i skogen :p Bilde skoene minnet meg om søte barnesko… hehe….

  6. har ikke noe turtøy særlig, mulig det kommer av at denne snublefoten og vennene hennes beveger seg lite i skogen :p Bilde skoene minnet meg om søte barnesko… hehe….

  7. mediakaos: He he.. Nei, blir vel mest skogsturer som krever litt ekstra turtøy 🙂

   He he.. De er størrelse 37 altså, slik at jeg kan ha sokker i 😛

  8. Hehe, liten og nett, er da bare fint. :p Liten og nett, er bedre enn svær og f… nei, glem det. Tvangsrim er ikke alltid like elegant :p

  9. Ja jeg har også anskaffet meg masse nytt turtøy! Det er jo det jeg lever i..Flott så dette ut!!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg