FOTO- LANGT INN I SKOGEN.

 

Noen ganger blir turene lenger enn planlagt, men det går helt fint det også. 

 

I dag var jeg ikke helt overbevist om at det blei tur i det hele tatt. Den kroniske betennelsen er mer konstant enn kronisk, for å si det slik. Hofter og bekken er det som får gjennomgå mest nå. Likevel veit at at det gjør godt å holde seg litt i bevegelse, så jeg tok med meg Petter på en liten tur. 

Iimo er ikke bra i hoften sin så hu har et par hvileuker fremfor seg for å se om det hjelper. Blir nok en tur til veterinær for å røntges etterhvert hvis hu ikke blir bedre. Jeg veit hu har litt hofteproblemer, men nå har det bare blitt verre, så vi prøver å roe ned turene litt. Litt hensyn må man ta. 


1. Vi snakket ikke helt samme språk i dag, kameraet og jeg.


2. Men blått er flott for det om det. 
 

Petter og jeg tok en tur opp i disse løypene vi fant i skogen for litt siden. Det er veldig fint å gå der, men jeg burde ha tenkt tanken på å ta på vanntette sko! Jeg var våt i beina få minutter etter vi kom oss opp i skogen der. Det er ikke det mest spennende når man er på tur, akkurat. 

Men vi bare tuslet videre for det vi. Jeg tok en vei jeg trudde vi hadde gått før. Det viste seg at vi ikke hadde tatt den veien før, så jeg måtte så klart se hvor den endte opp. Jeg angret litt når jeg så vi kom rett ut på veien. Jeg var ikke klar for å gå flere kilometer på asfalt. Vi tok en liten pause heller.


3. Tester ut den nye turbuksen min i skogen. De sa den var slitesterk- det gjenstår å se. 


4. Den er i alle fall meget behagelig og lett å ha på. Man kan til og med klatre i trær med den, bare man har riktige sko.


5. Fordi store jenter trenger store hunder.


6. Petter ville også klarte i trær, men vi var ikke så flinke noen av oss.


7. Bedre å ha begge beina på bakken.


8. Det er viktig å prate litt sammen.


9. Petter er av typen som snakker med potene han da.
 

Etter å ha lekt litt med kameraet tok vi fatt på hjemturen. Jeg syns i grunn det er kjedelig med turer der du må gå tilbake samme veien som man kom. Jeg liker best å gå rundt i en ring, for da ser jeg ikke de samme tingene to ganger. På en annen side har man jo oversikt over hvor langt det er hjem.

Ikke at det alltid er like gøy å vite heller, men. I dag var jeg såpass sliten før turen begynte at det faktisk var litt kjipt å vite hva jeg hadde i vente på turen. Masse bratte bakker og en del gjørme. Men det fristet uansett mer enn asfaltgåing. Jeg er helt sikker på at Petter mente det samme.


10. Vått i skogen.


11. Fine blomsten.
 

7.7 km og 2.5 timer seinere var vi endelig hjemme. Iimo fikk en liten tur ut for å tisse når vi kom hjem. Jeg møtte på et par på samme turen 3 ganger i dag. De lo godt når de møtte meg for tredje gangen og den store, lyse hunden hadde krympet til en bitteliten svart en. Morsomt syn, sikkert.

Nå er vi sliten hele gjengen her. Selv Mini har kommet inn for å sove. Det blir ikke mer bevegelse enn nødvendig på oss resten av kvelden, så jeg skal finne frem en film, eller noe etterhvert. Jeg skal bare fikse litt småtterier her hjemme først. Har en klesvask jeg må ta tak i. Bahh. 

 

Har du vært på tur i dag?

 

________________________________________

#foto #tur #hund #skog #norrøna #turbukse #lek

________________________________________

22 kommentarer

Siste innlegg