FOTO- PETTER #1

 

Petter.

Vi tok en liten rusletur opp til Havsyn. Solen skinner, men på toppen blåste det nesten storm. Helt umulig å nyte utsikten eller noe, selv om Petter skal ha for forsøket. Vi snudde like fort og tuslet hjem igjen. Nå må det hviles før det blir en liten rusletur litt seinere igjen. 

 

Har dere vært på en fin rusletur i dag?

 

_______________________________________

#foto #petter #hund #tur #havsyn #utsikt #vind

_______________________________________

16 kommentarer
  1. Flott forsøk! ser ut som han nyter livet!! hihi..vi har vært på tur i skikkelig drittvær…og var gjennombløte..Når vi kom hjem, så lettet det ,og nå skinner solen!! Blåser bra, men ingen regn! Men nå har jeg gått tur, så nå får vær, være vær..hihih. Ha en god kveld!

  2. frodith: Her var det sol, så pøset det ned (etter vi kom inn fra tur), så skinte solen føre det igjen pøste ned. Nå er det sol igjen 🙂

  3. dvergpinschere i mitt hjerte: Han er uten til en livsnyter <3 Om litt trur jeg vi tar en liten rusletur aleine, jeg og han 🙂 Iimo går mer på 3 bein enn 4 for tiden, så jeg trur hu må få litt hvile- vil ikke risikere at hu blir helt ødelagt i hofta 🙁

  4. Har faktisk vært på tur i dag og med hund til og med, Vært i et spesielt nasjonalparkområde og plukket furukongler. Hadde sikkert ikke lov til det. men er til en bekjent i Lofoten som lager mye rart. Men de har jo ikke furu der. Hadde til og med hund med.. min sønn sin.. en Norrlandsk Spets..
   Kommer nok et innlegg.. Ha en vakker kveld sammen med livsnyteren
   😀

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg