FOTO- EN LITEN MORGENTUR PÅ STRANDEN.

 

Morgentur er sjeldent feil.  

 

I dag dro vi på stranden klokken åtte på morgenen. Jeg tenkte vi hadde stranden for oss selv da. Jeg tok nesten feil. De to som var å se skulle heldigvis gå når vi kom, så vi brøyt båndtvangen med god samvittighet. Han begynte turen med å få selektiv hørsel, så klart. Men det gikk greit. Han furtet bare litt. 


1. Furter etter at jeg blei en smule streng når han trudde man kunne gå hvor langt man bare ville. 


2. Vasse litt. 


3. Noen må få fikset sveisen sin før Gol. 


4. Det kan hende det kommer noen. Not. 


5. Fineste guttetassen. 

Jeg skal i 50 års lag i kveld, så akkurat nå hviler han litt før neste tur. Greit å være litt ekstra sliten når han må være hjemme aleine seinere i dag. Jeg kjenner jeg gleder meg til å ha to hunder igjen. Det er så mye enklere, både med tanke på turer og sin egen samvittighet når de må være litt aleine. 

 

Liker du å gå tur tidlig på morgenen? 

 

______________________________________

#foto #hund #irskulvehund #morgentur #strand

______________________________________

18 kommentarer
  1. Jeg er nesten blitt litt forelsket i Petter jeg 💖 Som D-menneske blir det skjelden noen tidlig morgentur på denne damen, hihi!!

  2. Sjelden jeg går tidlig på morgenen..men er fint da.. så hadde jeg hatt hund hadde jeg nok gjort det :)) Veldig fine bilder og flott hund…. DET “furteblikket”da..hehe..

  3. Liker å gå turer når enn på døgnet, spessielt natterstider og når angsten slår inn…da må jeg ut..er litt rart det der. Men går jeg ute så tidlig har jeg endtenikke fått sovet, eller det er noe annet.

  4. Liker å liker…jeg går ikke så tidlig..men ikke så sent heller..sånn rundt kl 10 er greit for meg…men jeg liker å gå turer på hverdagen..uten alt for mange turvandrere…hihi…Flotte Petter!! og kos deg på fest! ha en god kveld! og flotte bilder!

  5. annebe: Lettere når man på en måte må ut 🙂 Vi pleier ikke å ta så omstendige turer på morgenen, men noen ganger er det helt greit 🙂

   Tusen takk 🙂 Ja, han veit å furte den hunden der altså 😛

  6. dvergpinschere i mitt hjerte: Det hender en sjeldent gang at jeg står opp før fem på morgenen bare for å være sikker på at vi kan gå aleine hele turen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg