SISTE DAG MED FRIHET.

 

Fint vær og siste dag før båndtvang må nytes. Vi fikk besøk av Lucy og Gullik. 

 

Når Lucy og Gullik skulle på Haldentur måtte vi så klart bli med på tur. Jeg foreslo Abbortjern siden hundene der kan gå fritt hele veien og bade hvis de vil, i tillegg til at det er fint der. Ikke er det så sykt langt å gå heller, så jeg overlever.

Lucy mistet ballen sin ut i vannet, langt nok ut til at ingen fikk tak i den. Hu var så lei seg og gråt. Vi prøvde hardt å overtale tre Ulvehunder, som bare kunne ha vasset ut, til å hente den, men det gikk de ikke med på. Lucy måtte gjøre jobben selv.

Hu fikk tak i ballen på tredje forsøk og var superfornøyd. Flinkeste super-Lucy. De tre andre blei så klart også ivrige når Lucy endelig fikk ballen på land igjen, selv om de ikke var interesserte i ballen fra før, men Lucy ville ha den for seg selv.

Det fortjente hu også, etter at hu selv hoppet ut i vannet tre ganger for å hente den inn igjen. Jeg bare digger den hunden altså- hu er så søt! Det blei en fin tur med koselig selskap. En fin lite gjeng på tur. Nå ligger vi rett ut alle sammen her.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#foto #hund #irskulvehund #tur #skogstur #vår

4 kommentarer
  1. Takk for fin tur.
   Nå er du en av de få som har sett Lucy bade😄
   Hun hater vann, men elsker ballen sin da☺️

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg