HERLIG MED TO HUNDER PÅ TUR.

 

Ut på tur, aldri sur. 

 

I dag tok vi en tur i skogen, slik at Petter og Ellinor skulle få bli litt bedre kjent i litt gøyere omgivelser. De er veldig glad i å løpe, og de bruker stor plass når de løper, så det er greit å ha et stort sted å løpe på. Vi tok en tur ut på halvøyen inne i skogen en liten biltur her i fra. Der har man full oversikt og hundene kan ikke bare uten videre stikke avgårde hvis det skulle være noe.  


1. Ellinor speider etter Petter. 


2. Han er en raring. 


3. Veldig sjarmerende da. 


4. Og supersøt!


5, Bare se på det fjeset da. 

Det er også fort gjort å gå over plassen for å være sikker på at det ikke er noen dyr der, verken de som går på bakken, eller i utgangspunktet oppholder seg i luften. Vi bryter båndtvangen med god samvittighet akkurat her, med andre ord. Det er herlig med to hunder på tur igjen altså. Det er noe helt annet å ha noen å løpe med, enn å måtte løpe aleine hele tiden. De koste seg.


6. Petter speider etter Ellinor. 


7. Petter og Kristoffer Doffen leker. 


8. Fikk litt raptus. 


9. Må puste litt. 


10. Ellinor passer på å få litt ekstra kos. 


11. Før hu og Petter tar en liten trall. 


12. Karatespark. 


13. Hva kan man si? 

De løp og koste seg. De lekte ikke så mye med hverandre, bare et par runder her og der. De bruker litt tid på å bli kjent på avstand. Viktig å vite hvordan hverandre er før man  tar helt av. Ellinor er av typen som virkelig liker å løpe, og det liker jeg. Det er lenge siden jeg har hatt en løpehund i hus. Petter også liker å løpe,  men ikke så mye på egenhånd. Kjekt å ha Ellinor på besøk. 


14. Fine Ellinor. 


15. Se på de søte ørene da. 


16. Eller var det en apa? 


17. Kunne ikke like i ro lenge nok til at jeg fikk et bilde. 


18. Vanskelig å ta bilde av vannliljen som lå alt for langt ut i bevegelig vann. 

Vi var ikke så alt for lenge i skogen, men lenge nok til at de løp seg slitne begge to. De har ligget å slappet av i noen timer allerede, men unntak av når de fikk kveldsmat. Ingenting er bedre enn fornøyde hunder etter tur. I morgen skal vi prøve å få med oss to greier turer, så jeg må stå opp litt tidlig, trur jeg. Vi har ikke helt bestemt oss for hvor vi går enda, men på en rusletur skal vi. 

 

Har helgen begynt hos deg? 

 

____________________________________

#foto #hund #skogstur #skog #tur #natur #lek

____________________________________

10 kommentarer
  1. Det er helg og jeg drar sørover til Risør sammen med søster i dag. Antar jeg blir til i morgen, sover et sted utenfor Risør. Skal bli deilig. Fine bilder og bra at hundene er blitt gode venner nå. Ha en fin dag.

  2. Så herlig! og topp å ha et sånt sted..hvor man har oversikt, og hundene kan utfolde seg….Nydelige begge to! Ha en god ny dag!

  3. Toini: Ja, her i nærheten finnes det jo ikke noen plasser hvor det er inngjerdet slik at hunder faktisk kan få utfoldet seg i båndtvangtiden, og det er faktisk svært viktig at de får, ellers ødelegger man hele muskelaturen på de :O Så, da må man bare bruke de plassene der man ikke plager dyr, og hvor gretne mennesker ikke ringer politiet og sladrer på deg 😛 he he.. Dette er forøvrig en nok så populær grillplass, og veldig populær soppplass om høsten, så det hender det er folk der 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg