NESTE GANG DU FØLER PÅ KROPPSPRESSET.

Nå skal ikke jeg snakke så mye om kroppspress, men en liten huskeregel er sikkert fint for mange. 

 

For et par uker siden gikk jeg gjennom klesskapet mitt og ryddet vekk absolutt alt jeg ikke har bukt det siste året (må selvsagt gjennom alle årstider) og da var det jaggu ikke mye igjen. Jeg måtte derfor ut på shopping, noe jeg hater. Det jeg manglet mest av var sommerlige gensere og topper. Jeg har typ bare ullgensere, og det blir det for varmt for når vi har slike sommere som nå- selv for frysepinnen meg.

Jeg kjøpte 14 nye plagg; kjoler, topper, tunika, shorts, en bukse og jeg husker ikke alt. Alt er kjøpt på samme butikken og størrelsene varier fra XS til L. Ja, du leste riktig. Jeg har kun én kropp og den kroppen bruker altså alt fra XS-L. Hadde jeg kjøpt enda flere klær hadde jeg sikkert endt opp med XL også. Og det er kanskje verdt å huske på neste gang du står i et prøverom og føler litt på det?

Butikken jeg handler på kjører flere merker og det resulterer i flere designere og det resulterer så klart i at størrelsene ikke stemmer overens med hverandre. Og det syns jeg du skal huske på. Størrelsen på merkelappen i klærne forteller absolutt ingenting om hvor awesome du faktisk er. Samme det vel, om du er en S på den ene butikken og en L på den neste. Du er du og du duger!

 

 

ELEVELE

 

#kroppspress #livet #duergodnok #livsstil #mote

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg