EN LITEN SKOGSTUR.

Man må se både opp og ned.

Gult er kult.
Litt rosa.

Jeg slapp å lage mat i dag – hurra – så da tok vi heller en litt lenger tur, Petter og jeg. Vi har en fin liten runde rett bak huset her, og den må vi jo nyte mens det enda er lyst på kveldene. Jeg syns ikke det er like hyggelig å gå der når det er bekmørkt.

Hvorfor er du så treig, mamsen?
Hvorfor har du det så travelt, Petter?

Turen er ikke så veldig lang, ca. 3.5 km, men vi greier fint å bruke 1 time på denne turen, når jeg først drar frem kameraet på mobilen. Soppen er på vei frem – skal vise de i et innlegg i morgen, eller noe – og det er jo ellers mye flott å se på i skogen.

Se opp.
Grønt er skjønt.

Petter er i fin-fin form nå. Helt frisk i fra lungebetennelsen han dro på seg i mai, men vi har nok fremdeles litt dårlig kondis likevel. Vi kan jo skylde på at det er varmt og at man da blir litt ekstra sliten. Jeg hadde jo på jakke, så jeg blei i alle fall svett.

Rumpefin.
Om vi kanskje skal nappe litt før noen trur han er feit.

Nå skal vi bare slappe av litt før kveldsmaten serveres, jeg skal dusje og vi skal finne sengen. Jeg er i alle fall trøtt som juling. Ikke at det er noe nytt. Petter sover hvis jeg sover, så han er trøtt han også. Han er enkel sånn og verdens beste turvenn.

 

 

ELEVELE 

 

#foto #skog #liveterbestute #hund #skogstur

4 kommentarer

Siste innlegg