DEN FINE TIDEN.

 

Jeg gleder meg til dette klinet er over! 

 

Jeg gleder meg til den fine fototiden igjen. Ikke fordi man ikke har fine dager innimellom i disse tider også, men når man jobber 100% så er det ikke mye man rekker på ettermiddagen før det er bekmørkt. Jeg gleder meg også til det ikke er fult så klinete ute. Det er så kjipt når hunder må ut minst tre ganger om dagen og det blir like inne som ute for hver neste tur. Sånn er det med dyr.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#foto #bilder #fint

8 kommentarer
  1. Ja, det gleder jeg meg til også nå. Fint med vinter, og heldigvis begynner det å bli lenger lyst nå. 🙂
   God søndag! <3

  2. Jeg liker mørketiden, spesielt på morgenen, men ettermiddagen og kvelden kunne helt klart vært lysere 😀 Det kommer seg heldigvis nå 😀

  3. Heldigvis er det mye lysere nå enn bare for et par måneder siden! Så det går den rette veien. Vi er sykt fornøyde med den hundeføneren vi kjøpte til Jonas. Det er slutt på sølete, sandete, blaut hund her i huset, men det er jo litt jobb med å tørke han også da … mye pels, og diger hund.

  4. Ja, heldigvis går det mot lysere tider for hver dag som går nå- hurra 😀

   Ja, en slik løsning funker ikke her i huset- er alt for mye hund som må tørkes, at vi hadde aldri blitt ferdig uansett, ha ha.. Man tørker så godt man kan med håndkle, så får de ligge til tørk og så er det bare til å sope/støvsuge opp det verste som legger seg på gulvene. Og så må det så klart vaskes og vaskes og vaskes.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg