JEG GLEMTE Å TA BILDER PÅ TUREN.

 

Det er fort gjort å glemme å ta frem kameraet igjen når man tar en liten pause pga glatte stier. 

 

I dag skulle vi altså ta den andre stien på disse ukjente veiene vi fant forrige helg. Vi var spente på hvor stien endte og hvor langt vi kom til å komme til å gå. Den setningen blei helt sikker feil. Petter fikk så klart løpe litt på golfbanen tilfelle det var folk i skogen og han måtte holde seg i bånd. Han var heldig å få lov til å gå fritt gjennom skogen også. Null folk å se og det er i grunn det kjekkeste.  


1. Må spise snø! 

Herlighet så heldige med været vi er i dag. I går var det grått og trist og tidvis regn hele dagen. I dag er det strålende sol fra skyfri himmel. Litt kald vind, men der det er vindstille varmer solen veldig! Vi fulgte stien gjennom skogen og blei i grunn litt skuffet over at vi kom ut på nesten nøyaktig samme sted som den andre stien. Vi håper jo denne runden skulle være litt lenger. 


2. Fin stil det der. Eller ikke. 

Moren til Kristoffer var sprek nok til å hive seg med på turen når vi spurte sånn i farten så hu foreslo at vi skulle gå en lenger runde. I stedet for å gå ned igjen mot hoss, slik som sist, gikk vi heller videre opp langs veien slik at vi kom opp i et annet relativt nytt boligfelt og fulgte Kyststien tilbake mot oss. Det var en veldig fin tur og den blei jaggu greit lang også. 


3. Spise enda mer snø. 

Vi er ikke helt enige om hvor langt vi faktisk har gått, da appen min sier 9,47 km, moren til Kristoffer sin sier 8.4 kilometer og Kristoffer sin viser 7.2 kilometer. Kristoffer mener så klart at det er han sin som er den riktige, da han har en gps-klokke utviklet for å måle distanser, og ikke bare en app på en telefon. Jeg syns selvsagt vi skal følge min jeg da, slik at vi er ekstra spreke. 


4. Petter viser vei. 

Uansett om vi har gått 7, 8 eller 9 kilometer så var det enn flott til i veldig flott vær. Vi hadde med kvick lunsj og kjeks i sekken, men glemte helt å ta pause, så det koste vi oss med på verandaen når vi kom hjem. Der blåste det så klart litt, så det tok ikke lange stunden før jeg måtte hive meg i dusjen for å varme skrotten litt. Nå er vi i alle fall slitne hele gjengen her, så vi er fornøyde. 

 

Har du vært på fin-fin tur i dag? 

 

_______________________________________

#foto #tur #skogstur #skog #kyststien #påskevær

_______________________________________

12 kommentarer
  1. Så fine bilder! Ja, jeg har faktisk tuslet litt rundt i sentrum i dag og tatt bilder. Elsker å gå tur i sentrum på søndager, da er det tomt for folk og det blir en helt annen stemning 🙂

  2. Fin tur dere var på uansett hvor lang den ble. Gikk en tur på ca 3 timer i ettermiddag + at det ble en 45 min tur før i dag. Det var mye sol og virkelig en smak av vår i dag. Hadde jegergryte til middag og koser meg med vafler i kveld. Ha en fin kveld.

  3. What? Hvordan kan du glemme å ta bilder? Sjokkert!
   Eller kanskje ikke – for når det er glatt har man nok med å holde seg på beina, og se hvor man går 😉 Men må si jeg digger bilde nr 2 – Det ser ut som Petter er skikkelig grinete :-p

  4. dedicat: Vel, å dele fire stk bilder fra en tur er ikke så mye når man ellers pleier å dele over tjue liksom 😛 ha ha..

   Det er jobb å hente ved da, så ser ikke det som å være latsabb altså 😛

  5. Helge: Det var en veldig fin tur 😀 Deilig å gå tur når det er så flott ute- veldig klar for vår nå, men den ser visst å vente på seg enda litt til. I dag var det faktisk snø i luften på morgenen :/

   Jegergryte er godt! Og det er vafler også. Jeg fikk ikke lagd vafler i går, men tar det igjen i påsken heller 🙂 he he

  6. solliv: Det er vanskelig å vite hvordan man skal kle seg i disse tider. Det var kjempefint og varmt i solen, men vinden var iskald, så man måtte liksom kle seg litt godt likevel 🙂

  7. minruteteskjorte: He he, det var noe med det. Skulle jo opp noen steintrapper som var litt glatte og så var det litt glatt videre inn i skogen og brått måtte jeg ta Petter i bånd og da blir det lite bilder. Spesielt når vi er flere på tur og man heller skravler 😛 ha ha..

   Ja, ha ha – han ser grinete ut, men det iset nok bare i tennene når han spiste snø 😛

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg