EN LITEN OPPKLARING I FORHOLD TIL DET Å HA FLERE PROFILER.

 

Bare for å rette opp i et par misforståelser. 

 

Det var et greit engasjement på innlegget mitt om å ha flere profiler, og det syns jeg er gøy. Og som jeg også regnet med kom det noen misforståelser fra flere. Slik er det jo når man skriver i tekst. Det er ikke alltid man formulerer seg så godt, eller folk bare leser noe annet enn det som står. Slikt skjer og det må man nesten regne med. Jeg skal derfor oppklare et par misforståelser. 

Når jeg sier “flere profiler” og nevner facebook, så er det nettopp profiler jeg snakker om. Når du oppretter en profil, så oppretter du det med fult navn og andre opplysninger de krever. Den profilen representerer deg. Du legger til venner og du deler det du føler for å dele. På din profil. Hvorfor skal du opprette enda en profil, med de samme opplysningene og de samme vennene? 

Det er forskjell på profiler, sider og grupper. Jeg har som jeg skrev i innlegget én facebookprofil, men jeg har 3 sider under min profil. Én side for bloggen min, én side for hundebåndene jeg lager og én siden for Mary Kay-bedriften min. Jeg har likevel kun én profil som folk må forholde seg til. Jeg lager ikke nye profiler hver tredje måned, av hvilken som helst grunn. 

Noen har én privat profil/konto, og så har de valgt å ha en egen profil/konto for bedriften sin, og noen ganger flere profiler/kontoer for hver bedrift, hvis man driver med flere ting. Dette er helt ok, da man skiller på privat og jobb. Jeg har så mange hundevenner at jeg noen ganger har vurdert å opprette en egen konto til dyrene mine på instagram, for å kunne holde mitt private litt mer privat. 

Nå er ikke instagram’en min så privat at det gjør noe, men de andre vennene mine drukner bort i veldig mye hund, da jeg har mange hundevenner og er venner med mange hundekontoer. Jeg har full forståelse for at folk deler opp kontoene slik. Jeg har også forståelse for folk som velger å ha en lukket profil/konto i forhold til barna sine, og så en åpen der barna ikke er like delaktige. 

Så, misforståelsen gikk på det at folk ikke helt forsto hva jeg mente med forskjellen på “profil”, “konto” og “sider”. Hvis du går i banken og oppretter en konto, så har du på en måten en “profil” i banken. Når du kommer fordi du trenger enda en konto, så blir den kontoen lagt inn under din allerede eksisterende profil- du blir ikke opprettet på nytt med en ny profil. Du er den samme.  

 

Håper misforståelsen er oppklart?

 

_______________________________________________

#personlig #meninger #profil #konto #facebook #instagram

_______________________________________________

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg