HVA HAR DU GJORT FOR DYRENE I DET SISTE?

 

Jeg er stolt over hva vi faktisk får til! 

 

Som noen allerede veit er jeg Frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay Inc, i liten skala. Men jeg er en del av det store Mary Kay-teamet, og i disse tider er jeg faktisk mer stolt enn noen gang for en være en del av akkurat det teamet. Mary Kay kjemper og kjemper og står på, mer enn absolutt noen andre, når det kommer til dyrs rettigheter, og da spesielt i Kina. 

Man trenger ikke å gå lenger inn enn på Dyrevernalliansen sine sider for å se at Mary Kay står oppført på listen over produkter som er testet på dyr. Og selv om det på en måte er sant, så stemmer det ikke helt likevel. Mary Kay tester nemlig ikke produktene sine på dyr, ikke får de andre til å teste produktene på dyr for seg heller. Men, i Kina har de dessverre en lov om dyretesting. 

Mary Kay har valgt å gå inn i det kinesiske markedet, til tross for denne loven, og produktene som blir solgt i Kina blir derfor testet på dyr. Produktene som blir solgt i resten av verden er ikke testet på dyr! Så, man kan si at de tester på dyr, og dette plager mange. Meg inkl. Jeg vurderte faktisk en periode om jeg skulle kutte ut Mary Kay nettopp pga av det. Du kan lese mer om det her. 

Forskjellen på Mary Kay og andre er stor. Selv om Mary Kay har valgt å gå inn i det kinesiske marked, og dermed også gitt over en million kvinner muligheten til å kunne forsørge seg selv, så er de i kontinuerlig kontakt med de kinesiske myndighetene nettopp for å avvikle loven om dyretesting. Og målet er nærmere enn noen gang! Det står det faktisk respekt av! 

Mary Kay kunne ha gjort som veldig mange andre, å gå inn i det kinesiske markedet uten å bry seg om dyrevelferden, eller de kunne også ha valgt å ikke gå inn i det kinesiske markedet og heller lukket øynene for dyrevelferden i Kina. De har ikke gjort noen av delene- de jobber og kjemper for dyrenes rettigheter hver eneste dag, år etter år, selv om de er inne på markedet. 

Jeg nevner bare noen punkt av hva Mary Kay faktisk har gjort:

♥ sponset det første internasjonale forumet om kosmetisk teknologi og applikasjoner – alternativer til dyreforsøk for kosmetikk (Benjing 2011). 

♥ var en av de første selskapene til å møte kinesiske sikkerhetsmydigheter for å diskutere alternative testmetoder.

♥ har donert hundre tusenvis av dollar til Senteret for alternativer til dyreforsøk på Johns Hopkins University. 

♥ les mer her!

Ja, Mary Kay er på det kinesiske markedet hvor de er pålagt å teste produktene på dyr, men det er ingen tvil om at Mary Kay gjør alt de kan for å avvikle loven. Hva har du gjort for dyrene i det siste? Har du byttet ut tannkremen du bruker? Har du byttet ut rengjøringsmidlene du vaske hjemmet med? Hva med shampooen og balsamen du har i dusjen? Hva med håndsåpen på badet?

Eller hva med hårfargen du farger håret med, og bodylotionen du smører den tørre huden din med? Hva har du gjort for dyrene i det siste? Dømmer du fremdeles Mary Kay for at de valgte å gå inn i det kinesiske markedet før loven var avviklet? Jeg får noen ganger høre det selv, siden jeg driver med Mary Kay, men jeg er i alle fall sikker på at jeg gjør mer for dyrene enn de fleste andre! 

Jeg er TEAM MARY KAY- for dyrs rettigheter i alle land! Jeg er TEAM MARY KAY- som ikke lukker øynene for at dyr faktisk lider! Jeg er TEAM MARY KAY- som kjemper for mer enn kun meg selv, og gir andre muligheten til å ha et godt liv. Jeg er TEAM MARY KAY- og jeg er stolt av det! 

 

Hva har du gjort for dyrene i det siste? 

 

_________________________________________

#marykay #dyrevelferd #dyrsrettigheter #kosmetikk

_________________________________________

2 kommentarer
    1. Du er så flink å tenke sånn..må innrømme at jeg ikke er helt der…BRA du har funnet et merke som du føler gjør det de skal og kan….ha en god kveld!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg