HVERDAG- TIDEN GÅR ALT FOR FORT.

 

Plutselig er det søndag liksom. 

 

På fredag kom jeg meg ikke avgårde fra jobb før kl. var 13, og fikk ikke reist hjemme fra før kl. var 14.10. Jeg var megasliten allerede da, etter den varmtvanntreningen. I tillegg var vannet ganske mye varmere på fredag, enn det var på mandag, så man blei litt ekstra døsen av det.

Det gikk ganske greit å kjøre likevel, selv om jeg måtte stoppe 3 ganger for å tisse! 2 av gangene var seriøst i veikanten. Det er ganske krise når det er evig langt mellom hver bensinstasjon, eller at den bensinstasjonen man kjører forbi akkurat når man må tisse ikke er brukelig til å gå på do på. 

Jeg parkerte i Halden rett før kl. 20. Da var jeg både trøtt og sliten, men greide i det minste å holde meg våken under tacomaten. Faktisk holdt jeg meg våken til ganske så seint på fredagen. Imponerende nok for å være meg, i grunn. Jeg er tydeligvis ekspert på å sove når som helst.  


Når man fryser og liker det varmt når man skal sove. 

I går var vi på tur oppe på fjellskrentene ved svenskegrensen. Det er noen flotte utsiktsplasser der, og gamle skyttegraver og slikt fra krigen. Jeg har vært der før, siden besteforeldrene mine hadde hytte likevel, men det er evig lenge siden. Det er en fin plass på svensk siden også, men dir dro vi ikke. 

Jeg får ikke hundene over til Sverige, så vi måtte holde oss på riktig side av grensen. Helt greit det. Etter vi hadde tatt turen dit, dro vi et annet sted, slik at hundene kunne løpe litt fritt også. Det var folk på utsiktsplassene, så de måtte gå i bånd hele veien. Da er det greit å få løpe litt fra seg etterpå. 

De var nok så spinnville på fotballbanen vi dro til. I alle fall en liten stund. Petter har ikke verdens beste kondis, akkurat. Musika er mye mer utholden enn han, for å si det sånn. Det blir jo ikke så mye løping på Petter når han har vært aleine etter at Wolfgang gikk bort. Det er en stor fordel med å være to.


Svinesundbruene, fra norsk siden. 

Hundene sov som stein resten av dagen i går etter disse turene. Jeg blei nok så slapp jeg også etter disse turene så jeg tok en times tid på sofaen. Det er litt lov innimellom altså. Seinere på kvelden dro vi ut og spiste burger. Det er sjeldent feil med en burger. Selv om det tok lang tid å få den. 

Jeg var typ grisesulten og det var nok så mye folk ute i går så det tok over en halvtime fra vi bestilte til maten blei servert. Enda godt burgeren var god, ellers hadde det vært totalt krise å måtte vente så lenge. Jeg var tålig trøtt utover kvelden, så jeg dro hjem først. Halv ett var mer enn seint for meg.

I dag er jeg slapp som bare det. Det verste er at det allerede er søndag liksom. Tiden går så alt for fort. Plutselig er det søndag liksom. Noen helger føles evig lange, mens andre helger bare flyr avgårde. Denne helgen har gått alt for fort. Jeg vil at helgen skal vare mye, mye lenger. Vel, vel. 

 

Har du hatt en fin helg så langt? 

 

_____________________________

#hverdag #helg #tur #burger #seint

_____________________________

20 kommentarer
  1. natt tl fredag gjorde jeg oppgave til 04, sto opp kl 10. kjempet mot klokka og leverte 14:00. Sovna. våkna. gjorde enda mer oppgave på en annen sak. Lørdag, sein legging, sein opp. oppgave. leverte 19:00. Sims. serie. idag. seint oppe, middag hos tante og onkel t samboer og avslapping før i morgen.. da begynner 4 uker med praksis.

  2. Sånn er jeg også..må jeg tisse så mååå jeg ..grøftekant eller nesten hvor som helst..hehe… Dagene går fort ja…slækk helg på meg..greit i grunnen, men skulle gjerne hatt litt mer overskudd… Ønsker deg ei fin kommende uke <3

  3. Hatt en fin helg, men den har vært altfor kort 🙂 Nå skulle jeg hatt en uke til faktisk… Gleder meg til vinterferie, jeg skal ha LITT fri 🙂

  4. Når man blir så døsen og sigen.. så er det jo et godt tegn på at kroppen har gitt fra seg energi..men også at det egentlig har gjort godt. 🙂 Her har helga gått mye i snømåking. Det har snødd noe vanvittig mye.. og har jo ennå møe vinter igjen.. pjuhhhh… 😛

  5. annebe: Ja, må man så må man. Og når jeg er sliten og så vond i kroppen så greier jeg jo ikke å holde meg heller, for det gjør jo vondt å knipe. Ha ha.. Da må man bare hive bilen ut på en lomme, eller grusvei og kaste seg ut av bilen da 😛 he he..

  6. dedicat: Ja, i går var en bra dag, så helt greit å være sliten i dag 🙂

   Oi, jeg er glad vi ikke har fått snø, men jeg veit jo at det kommer. Håper bare ikke det kommer såååååå mye 😛

  7. Så koselig med tur! og høres ut som du har kost deg når tiden får så alt for fort! Ha en god kveld og natt!

  8. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, har i grunn kost meg veldig 😀 Selv om det er kjedelig å være på besøk til veterinæren hele tiden 😛 Men nå er det 4 måneder til neste kontroll 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg