BLOGGERE- THE BLOGGER TAG.

 

Fantastiske Magiskliv.blogg.no og fantastiske Dvergpinschereimitthjerte.blogg.no har utfordret meg i The Blogger Tag, og selvsagt er jeg med. 

 

La oss spre utfordringen rundt blant oss norske bloggere!
– Besvar spørsmålene under (åpenbart, men det måtte sies).
– Link til bloggeren du ble utfordret av/tok utfordringen fra.
– Send utfordringen videre til en eller flere med-bloggere.
– Om du bruker hashtags i bunnen av innleggene dine:
legg til #bloggerutfordringen så kan vi lett finne hverandres innlegg.

 

1. Når startet du å blogge?

– Jeg hadde mitt aller første innlegg på den forrige bloggen min 01.02.11. Det nærmer seg 6 år. Jeg blogget i fem år på den forrige bloggen, før jeg byttet til denne. Ikke fordi jeg ikke var fornøyd med den forrige, for denne nye er helt lik i innhold. 

 

2. Hva fikk deg til å starte å blogge? 

– Jeg har alltid likt å skrive. Når jeg var yngre hadde jeg veldig lyst til å bli journalist, men slik blei det ikke. I tillegg flyttet jeg flere timer med bil unna alt av venner og familie i slutten av 2010, så blogg var en fin måte å dele litt av min hverdag med hundene på, slik at de “hjemme” kunne se at jeg fremdeles lever og har det helt supert her nede på egenhånd. 

 

3. Hvilke type ting blogger du om? (Eksempelvis: hverdag, matlaging, skjønnhet). 

– Det er mye hverdag på min blogg. Jeg deler gjerne bilder fra turer med hundene. Noen ganger har jeg mye på hjertet og bare må blåse ut litt om meninger om ting som opptar meg. Jeg prøver å være personlig, men det er ikke så lett når man ikke vil henge ut folk på bloggen sin. Skulle jeg ha delt veldig personlige ting hadde det skadet flere enn meg selv, og det er jeg ikke så interessert i. Men et innblikk i hverdagen kan noen ganger være personlig nok. 

 

4. Beskriv bloggen din med 3 ord. (Det er lov å skryte folkens).

– Ærlig, direkte og morsom. I alle fall liker jeg å tru at jeg er morsom. 

 

5. Hva var den første bloggen du aktiv fulgte med på?

– Det veit jeg ikke helt sikkert, men ei som i alle fall har fulgt med meg hele veien,i alle fall så lenge jeg kan huske, som jeg bare må innom hver dag, er Frodith.blogg.no. Det er så mange fantastiske bloggere her ute, så det har blitt mange å følge med på med tiden, og det er bare flott. 

 

6. Hvor finner du inspirasjonen din til innleggene?

– Med tanke på at jeg er en nok så vanlig hverdagsblogg, så går det mest i hva dagene går til. Jeg liker også veldig godt foto, så det er mange bloggere å finne både inspirasjon og glede i. Dvergpinschereimitthjerte.blogg.no har virkelig blitt en fryd å følge med på etter at hu tok fotoverden til en helt ny skala. 

 

7. Hva vil du si er den vanskeligste delen med bloggingen? 

– Det må nok være å finne noe interessant å skrive om hver dag. Hverdagen min er ikke så sinnsykt spennende at jeg har mye å dele. Likevel er jeg ekspert på å skrive 1000 ord om absolutt ingenting, og jeg blir like imponert hver gang noen hiver ut en kommentar og det viser seg at de faktisk har lest hele innlegget. Noen ganger kan jeg få litt dårlig samvittighet overfor de, siden jeg føler jeg har kastet bort 5 minutter av livet dems, men de fleste som leser bloggen min har nok lært at det bare er slik jeg er, og de liker det kanskje mer enn jeg trur. I alle fall syns jeg det er ekstremt hyggelig. 

 

8. Hva syns du er den beste delen med bloggingen?

– Det er uten tvil den fantastiske kontakten man får med medbloggere her inne. Noen føler man at man har kjent hele livet, selv om man aldri har truffet de utenfor bloggen, og det syns jeg er helt fantastisk. Jeg har en liten drøm om at jeg en dag kan få gleden av å møte flere av dere i virkeligheten. Jeg har møtt ei bloggvenninne tidligere, i Bergen, og det var veldig hyggelig. Å få mulighet til å være med på et litt større bloggtreff hadde vært så utrolig gøy. Kanskje 2017 er mitt år til å kunne oppfylle den drømmen?

 

9. Hva er dine ambisjoner/mål med bloggen for året 2017?

– Neste år blir nok et litt spesielt år for meg utenfor bloggen, så jeg har ikke direkte noen ambisjoner, eller har satt meg noen mål for bloggen sånn sett, annet enn at det blir nok så likt som det alltid har vært. Det er noen personlige ting som skjer, som jeg per i dag ikke kan dele med dere. Men når ting skjer og alt er ute i det åpne skal jeg selvsagt ta dere med på den reisen også. I mellomtiden blir bloggen som den er, så vidt jeg veit. 

 

10. Fortell om ditt beste bloggminne, eller beste opplevelse! 

– Det må nok bli når jeg fikk gleden av å møte ei bloggvenninne for første gang. Det skulle være Kurt Nilsen-konsert i Bergen, noe jeg hadde veldig lyst til å få med meg, noe hu visste. Hu er en smule Kurt Nilsen-fan hu også. Og da blei det til at vi bestemte det. I tillegg skulle det være Brann-kamp den dagen, så da fikk jeg jaggu med meg det også. Jeg er ikke særlig fotball-fan, men av en eller annen merkelig grunn heier jeg på Brann. 

 

11. Har du en facebookside for bloggen din? (Put in shameless plug here, altså link).

– Det har jeg. Den heter noe så enkelt som Elevele.blogg.no. 

 

12. Hvem sender du utfordringen videre til?

Altannetenna4.blogg.no

Pandacat.blogg.no

Victoriaprosessen.blogg.no

Nouw.com/togy

 

Tusen takk for utfordringen fra to flotte bloggere. Jeg utfordrer noen videre, men har full forståelse for hvis folk ikke har tid i disse tider. Håper alle har hatt en flott helg og at neste uke blir stressfri! 

 

______________________________________

#bloggere #thebloggertag #bloggerutfordringen

______________________________________

12 kommentarer
  1. Vi må helt klart treffes i 2017 Elin, det har jeg veldig lyst til . Det er jo noe av det morsomme med blogg, å treffe fine folk. Og jeg kaster ALDRI bort tid når jeg kommer hit. Du er så gjennomført deg selv at det synes jeg er helt herlig, da blir man kjent da, selv om det ikke er intime detaljer liksom 😀 Jeg synes det er SÅ kos at du er innom meg hver dag, enten jeg SER deg eller ikke , det å vite du er der er kos også <3klem <3

  2. Så koselig at du får litt inspirasjon av meg! lille meg…hihihi..ja, jeg får jo av deg..så sånn er det med foto..ahahh…DET må jeg også prøve..DET var flott osv..Men det var veldig hyggelig..tusen takk! Flotte svar! og så spennende å høre hva du skal til neste år…nysgjerrig til tusen! og du skriver da masse bra!! og er ikke noe problem å følge deg..herlige deg!! og livet ditt!! klem

  3. Så koselig å lese om deg 😀 <3 Ja, håper selv å få møtt folk her inne en dag ^^ Må også komme over den derre sjenertheten min x.x ehe

  4. frodith: Ja. det hadde vært supert 😀 Vi setter en plan for det 😀

   Så bra du ikke føler du kaster bort tid, selv om jeg babler i vei uten mål og mening 🙂

   Og, jeg er innom, men noen ganger fra mobilen og da blir det så kronglete med kommentarer og slikt, så da blir det bare at eg koser meg med lesingen i stedet for 🙂

  5. dvergpinschere i mitt hjerte: Masse flotte bilder hos deg som får en til å ville løpe ut 🙂 Men, selv om vi er i samme årstid, så er liksom ikke årstidene helt like likevel fra der du bor til der jeg bor, så is og frost og den slags får jeg bare vente med 😉 he he…

   Tusen takk 😀

  6. Søtmonsen ): Tusen takk 😀 Ja, det hadde vært supert å få til et treff med mange altså- og sjenert trenger man ikke være blant medbloggere, vi er alle rare på hver vår lille måte <3

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg