HVERDAG- TAR LANGHELG.

 

Det blir ikke direkte en avslappende langhelg, men langhelg er langhelg.

 

Jeg skal snart komme meg avgårde til legen for å bli friskmeldt noen få prosent. Litt er bedre enn ingenting. Jeg har greid å jobbe ganske stabilt 20% de siste ukene, og det merkes på humøret. Jeg har fortsatt lang vei å gå, før jeg er hundre prosent tilbake i jobb, men litt er i alle fall en begynnelse. 

Det gjør noe med humøret det altså. Så i dag er det sånn at jeg faktisk gleder meg til en tur hos legen. Det er ikke akkurat det mest spennende man kan finne på, men i dag er det annerledes. Jeg er tjue prosent frisk! Etter legetimen går turen videre til Halden. Jeg skal som nevnt tidligere i dåp i helgen.


Tanten min og meg for over 9 år siden. Jeg trur ikke vi har forandret oss så mye siden den gang.

Dåpen er på søndag så jeg reiser ikke hjem før på mandag. Så jeg tar litt langhelg her i fra frem til mandag, eller kanskje til og med tirsdag. Det blir ikke direkte en avslappende langhelg, med dåp og alt, så da er det greit å ikke stresse med å være her inne også. Men jeg leser bloggene deres da. 

Litt underholdning på båten må jeg ha og greit å ha noe å gjøre på morgenen når alle andre sover. Kanskje ene tanten og onkelen min er så heldige at jeg skrubber leiligheten dems mens jeg er i farten. Jeg pleier å vaske og skrubbe hos folk når jeg kjeder meg, eller skal få tiden til å gå. Jessda, der har du meg.

 

Hva er dine planer for helgen?

 

______________________________

#hverdag #langhelg #dåp #tur #frisk

______________________________

18 kommentarer

Siste innlegg