TILBAKEBLIKK 2023.

Dette året har gått så sykt fort – jeg skjønner det ikke litt en gang.

Favorittårstiden min, høsten, den forsvant jo før den kom. Jeg rakk sånn ca et bilde med fargerike blader og et bilde av en sopp. Jeg veit ikke, men sånn var det.

Det jeg har tatt mest bilder av i år er nok månen. Månen er noe av det vakreste som finnes og den er like fin liten, som stor. Et herlig motiv som aldri slår feil (litt dårlig kvalitet her, men).

Jeg har rukket en tur på kino i år. Til gjengjeld varte den i nesten 3.5 timer, så jeg fikk tatt igjen litt. Taylor Swift svikter ikke! Neste år det selve konserten live jeg gleder meg mest til!

Ellers har det så klart blitt en del bilder med hundene, selv om jeg faktisk har sviktet totalt med å ta bilder. Tusen bilder per tur har blitt til tre bilder i måneden. Skjerpings der altså.

Det har ikke skjedd så mye ellers i livet, som jeg kommer på. Det går liksom i det vanlige med jobb og hund og et døgn med alt for få timer fordi jeg ikke får sovet lenge nok. Jeg har vært rekordmye hos legen og har kommet frem til at jeg må gjennom en hjerneoperasjon i løpet av neste år – jeg må bare igjennom en ny MR og møte med kirurgen nå på nyåret og til våren ish. Ting tar tid i det offentlige, som sikkert de fleste veit. Men det blir sikkert bra tilslutt. Jeg har jo stått i kø i over 3 år for å få ny fastlege også, og er fremdeles et godt stykke bak i køen. Jeg satser på at neste år er året – da blir alt bra! Krysser fingrene for det, i alle fall. Jeg skal være superpositiv, er planen. Nå skal bare den siste dagen av året gjennomføres, i skogen med hundene og på sofaen foran tv i morgen, og så er vi klare for et nytt år med masse på agendaen.

 

ELEVELE

 

#hverdag #tilbakeblikk #godtnyttår

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg