PETTER OG CATHRINE.

 

Forskjellige, men like. 

 

I dag blei ingen bra dag. Noen misforståelser som endte med at jeg satt hos legen i nesten tre timer kunne fått hvem som helst til å klikke, for å si det sånn. Jeg planla tur med hundene etter legentimen, men den turen blei så klart en del timer forsinket. Når vi først kunne gå på tur var jeg så sliten at jeg nesten ikke orket å gå tur. Det blei en tur på golfbanen bare.

Det er ikke så langt å gå til golfbanen, men det var det jeg orket så jeg lot de heller få løpe litt fritt i stedet. Petter var mest opptatt av å gresse litt, mens Cathrine helt klart satte pris på å få løpe bananas. Jeg er imponert over hvor sprek en 15 åring faktisk kan være. Herlig, rett og slett. Vi tuslet bare litt rundt mens jeg prøvde å ta et par bilder. Det var ikke bare lett.

Vi var ikke ute mer enn en liten halvtime, men det fikk være nok. De sover enda, så de er nok fornøyde likevel. De er sikkert klare for kveldsmat etter hvert, så de får bare sove så lenge de orker. Jeg skal plante meg selv i sofaen resten av kvelden. Beina er absolutt ikke samarbeidsvillige, men jeg håper det snart går over. Er lei av å være ubrukelig på alle plan.

 

♠ ELEVELE ♠

 

#foto #hund #tur

0 kommentarer

Siste innlegg