FOTO- SOL PÅ STRANDEN.

 

Når det først er fint vær må man nyte det så best man kan. 

 

Siden jeg skulle jobbe noen timer i dag hoppet jeg over morgenturen med hundene. Det hørtes i grunn litt rart ut. De er litt ekstra slitne om dagen etter vi har trimmet litt mer enn vanlig. Vi går ikke veldig mye mer enn vanlig, men litt ekstra siden jeg tar igjen det tapte på 10 mil i april. 

Jeg har ikke fått gått så langt som ønsket, og mye mindre noen dager, så jeg ligger litt mer etter enn planlagt. Og siden det var meldt så fint vær i dag, og hundene var morgentrøtte, valgte jeg å la de sove ut mens jeg var på jobb slik at de skulle orke å være med på tur i løpet av dagen. 

Det blei den vanlige runden når jeg kom hjem fra jobb, i underkant av 2 kilometer, og nå har vi nettopp kommet hjem fra litt mer enn en time på stranden. Vi hadde sol på hele turen og det er jo bare fint. Det er veldig deilig å gå tur nå når det ikke er for kaldt, eller for varmt. 


1. Jeg fant en påskelilje nede hos naboen i gaten. 


2. Ekkel guffe på stranden.


3. Det gjør seg jo litt kult i solen likevel.


4. Minner litt om bacon, i grunn.
 

Vi tok bare turen bort på stranden på Reme. Jeg tok med digital kameraet igjen, men selvfølgelig var strømmen nesten tom og da er jo kameraet så teit at det slutter å fokusere. Jeg rakk derfor ikke å ta flere bilder føre det var umulig å få et skarpt bilde. Klønete. 

Jeg er flink til å glemme enten minnekort, eller det å lade kameraet. Dette var bare en kort rusletur så det var ikke verdens undergang sånn sett. Litt kjedelig bare fordi jeg fant noen fine motiver, men det hjelper jo svært lite når det ikke blir bilde av det man tar bilde av. 

Petter og jeg valgte derfor heller å være ekstra sporty og jogge litt på stranden. Jeg orket ikke mer enn 3 lengder føre kondisen sviktet og beina takket for seg. Vondt i magen fikk jeg også. En smule sulten. Så nå blir det avslapping med serier, og mat etter hvert. Hundene sover allerede. 

 

Har du hatt fint vær i dag?

 

________________________________

#foto #rusletur #strand #blomster #sol

________________________________

12 kommentarer
    1. Så deilig å få ha sol og blå himmel! DET er det lenge siden jeg har sett..hihi. joda, det kom litt sol nå i på kvelden..men da var jeg for sliten til å gå ut! Jeg gikk ut etterhvert, men da var det begynt å regne..Her er det ikke sovende dyr..Et stk frustrert herremann som ikke får lov å parre! Glemmer fra gang til gang hvor ille det er!! HODEPINE….. 🙂 Så det skal helgen vår brukes til..holde de fra hverandre..Håper du får en flott helg!

    2. Så ut som en flott tur i solen! Fine bilder (:
      Kjedelig at kamera gikk tom for strøm da, det er så utrolig irriterende…
      Ja, her har det vært tipp topp vær. Var derfor i sentrum med familien, på konsert, og café 😀

    3. Anne Grethe/FotoSeljordslia: Takk 🙂 Så deilig for dem med tur i skogen 😀 Skal litt mer til å “slite” ut dine hunder enn mine 😀 Mine orker helt klart tre timer i skogen, men da er det ikke mye bevegelse (Iimo kan nok holde det gående i 7 timer i strekk- ha ha) etter en times tid 😛 Da sitter vi mest bare å koser oss 🙂

    4. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, veldig deilig 😀 Temperaturen kan godt stige noen få grader til, slik at man slipper lue- blir fort litt vondt i ørene uten 🙂 Ikke for det- jeg liker å bruke lue 😉 he he..

      Åhh, stakkars <3 Det er ikke bare bare med løpetid og parring og alt det der <3

    5. Henriette Celin: Det var en veldig deilig tur- ser man bort i fra joggingen. Ha ha..

      Ja, det er jo så typisk meg. Jeg har ikke brukt digital kameraet på mange, mange år, så batteriet virker ikke helt som det skal- tappes veldig fort, og det glemte jeg så klart 😛

      Åhh, det hørtes koselig ut 😀

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg