KAMPEN MOT BRYSTKREFT.

Reklame | Mary Kay - Frittstående hudpleiekonsulent Elin Slåen

 

Oktober – kampen mot brystkreft står høyt i fokus. 

 

Som Frittstående Hudpleiekonsulent for Mary Kay er jeg med på  bidra til mye bra, og det føles godt. Kampen mot vold i hjemmet og forskning for å løse kreftgåten er Mary Kay sine største hjertesaker. Mary Kay støtter slike formål året rundt, men i oktober er det ekstra fokus på brystkreft. Siden 1996 har Mary Kay gitt over 500 millioner kroner til kreftforskning. Fantastisk! I oktober ønsker jeg som Frittstående Hudpleiekonsulent å støtte kampen mot brystkreft. 

Trekker raskt inn i huden Klinisk bevist fuktighetstilførsel i opptil 24 timer Beskytter hudbarrieren og holder huden myk, også etter håndvask Parfymefri sammensetning som kan brukes på sensitiv hud
Tilfører nærende sheasmør 

Deilig, pleiende håndkrem som omslutter hendene med nærende fuktighet og får dem til å føles silkeglatte. Den fuktighetsgivende sammensetningen får huden til å føles myk og forynget i opptil hele 24 timer. Jeg ønsker å gi alt overskuddet fra salget av Satin Hands-håndkrem i oktober til kampen mot brystkreft. 

***

Hvis du har spørsmål om produktene/pris er du hjertelig velkommen til å kontakte meg via facebooksiden min, på mail [email protected], eller bare her på bloggen. Jeg svarer så fort jeg kan. Følg gjerne facebooksiden min for oppdateringer på produkter og priser.

 

♠ ELEVELE ♠

 

__________________________________________________________________________________________________

#marykay #frittståendehudpleiekonsulent #satinhands #rosasløyfe #oktober #kampenmotbrystkreft

__________________________________________________________________________________________________

6 kommentarer

Siste innlegg