DAGEN I DAG.

 

Dagene er nok så like. 

 

I dag jobbet jeg litt lenger, siden jeg var hos veterinæren med Petter i går og derfor jobber inn litt tapt tid. Jeg jobbet i grunn bare fra 07.30 til 16.00, så det er ikke så mye at det gjør noe, men jeg jobbet mens jeg spiste i dag, etter at systemet krasjet og det jeg jobbet med ikke hadde blitt lagret og jeg derfor måtte begynne helt på nytt. Jeg var 7 tall i fra å være ferdig. Irriterende. 

Jeg fikk i alle fall gjort ferdig det jeg begynte på i dag før jeg dro hjem, så da var jeg fornøyd. Mulig jeg jobber bittelitt lenger i morgen også. Nå venter jeg bare på at den seine middagen vår skal bli ferdig. Kristoffer har trent i kveld, og siden jeg jobbet litt lenger drøyde vi middagen til nå i stedet for å stresse med det før trening. Vi skal spise tirsdagspizza, for de som måtte lure på det. 

 

Hvordan har din dag vært så langt? 

 

___________________________

#hverdag #middag #jobb #tirsdag

___________________________

12 kommentarer
  1. Så flott bildet! Det hørtes forferdelig irriterende ut å miste mye jobb rett før du var i mål!! grrrrr…..Du må ha en god kveld! og nyt pizza!

  2. Min dag har vært ok……. hverken mer eller mindre…… ting på gang, men det får jeg fortelle om når jeg vet mer! Klemmer <3

  3. Så vakkert bilde da! Ja, dagene kan bli annerledes når dataen ikke vil men du fikset det. Tirsdagpizza hørtes godt ut. Her har det regnet i morges, men nå skinner sola. Ha en fin dag 🙂

  4. Toini: Tusen takk 🙂 Ja, det var skikkelig irriterende. I dag har jeg lagret alt arbeid hvert 10. minutt! Ha ha..

  5. Etdiktomdagen: Pizza er alltid godt (hjemmelagd, vel og merke, blir fort lei kjøpepizza) 😀

   Ja, det er dritkjipt, så i dag har jeg lagret alt arbeid hvert 10. minutt 😛 ha ha..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg