FOTO- SOM PERLER PÅ EI SNOR.

 

Sol og perler. 

 

Gratulerer med dagen, Norge! Her er det ikke sol i dag, men det er opphold og temperaturen er ikke så verst. Jeg har nettopp sittet ute i grøften i bare slippers og uten jakke og tatt bilder. Det er ikke kaldt ute i det hele tatt faktisk. Og denne blomsten minner om ei sol i seg selv, og da blir man litt varm.


1. En sol, på en måte.


2. En som gjerne vil bli en sol.


3. Den er jo så flott!


4. Se som den lyser opp. 

Det er altså opphold i dag, men det har regnet i natt. Dråpene ligger som perler på ei snor. Dråper er i grunn veldig fascinerende, hvordan de ligger der, så perfekte, og balanserer uten å gå i stykker. En liten bevegelse og de er historie liksom. Men så ligger de bare der og gjør naturen vakker og fin.


5. Det er tusenvis av dråper.


6. De balanserer i alle retninger. 


7. Noen er store og noen er små.


Som perler på ei snor. 

Sol eller regn, dagen tilbringes hjemme i sofaen. En liten rusletur litt seinere i kveld med Petter blir det så klart. Planen var egentlig en tur i skogen, men det er så vått ute, så vi velger heller å bare rusle litt rundt i stedet. En avslappende fridag. Håper dere koser dere med dagen i dag. Spis en is ekstra. 

 

Hvordan tilbringer du denne dagen? 

 

___________________________________________

#foto #sol #dråper #løvetann #perler #natur #vakker

___________________________________________

12 kommentarer
  1. Høres helt ut som dagen min..Men jeg har allerede vært på tur..også sitter jeg og slapper av..skal en tur til ut..å se sykkelløp..også inn å slappe av…en herlig vanlig dag! og se alle festkledde og stressa folk på tv..ha en god dag! og gratulerer med dagen!

  2. Hipphurra ! Flotte bilder , vakre dråper og fiiiine gule løvetann .. :)) Vi er hjemme og bare slapper av i dag :)) Spist litt is ja..hehe…

  3. Fine bilder <3 Har trødd en runde i gågata, bare for å ha det gjort. Så blir det sløving til i kveld før man skal til mamma å spise pizza 😀 Ha ei kjempefin feiring, gratulerer med dagen!

  4. dvergpinschere i mitt hjerte: Deilig å kunne ta det litt med ro i en ellers så koselig, men hektisk dag 🙂 Gratulerer med dagen 😀

  5. annebe: Hipp hurra i dag 😀 Tusen takk 😀 Deilig å ikke stresse så mye også 🙂 en koselig dag, men kan fort bli hektisk også 🙂 Neste år må jeg nok feire litt, kjenner jeg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg