FOTO- ET LITE KNIPPE AV GAMLE FAVORITTER #5

 

Jeg er alltid på jakt etter de morsomme, kule, flotte og spennende bildene. Wow-faktoren er bare en bonus og dukker kun opp en sjeldent gang når jeg minst venter det. 

 

Foto er gøy, alltid. Jeg har tatt mange tusen bilder gjennom de siste årene, men kun et lite fåtall blir delt. Det er ikke så ofte bildene blir bra. Men noen favoritter får jeg alltids. Ikke nødvendigvis fordi bildet i seg selv er teknisk bra, men fordi bildet gir meg en følelse jeg liker.


1. En liten dråpe langt inn i skogen.


2. Søteste Petter. Bildet er tatt på 1-års dagen hans, faktisk.


3. Fineste Trier og fineste Lillemor.


4. Trier elsket snø.


5. Verdens mest fantastiske Spliff.


6. Høsten er flott i farger.


7. Lille Iimo. 


8. Favoritt soppen min ever!


9. Nyperoser.


10. Søteste baibis Petter.

Det var nesten alle årstidene da. Bare våren som ikke er direkte representert her. Men, vår og sommer er jo noen ganger nesten det samme, så. Jeg syns det er gøy å se tilbake på bilder. Spesielt litt eldre bilder av Trier og Lillemor. Savner de veldig! Iimo også. Det er alt for stille her hjemme nå. 

 

Har du mange favorittbilder?

 

__________________________________________

#foto #favoritter #bilder #hund #natur #sopp #årstid

__________________________________________

32 kommentarer
  1. Flotte bilder! og jeg må nok ta en dag og se tilbake på hardisken jeg også..Skjønner godt det er stille med bare en hund..og to katter da…Men jeg skulle noen ganger ønske jeg bare hadde EN hund..som kunne få ALL min oppmerskomhet…ha en god kveld!

  2. dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk <3 Ser den, men jeg syns det er mye "vanskeligere" med kun én hund... og superstille :O Katten lager nok lyd da 😛 he he

  3. Så nydelige bilder av hundene dine, jeg ble helt forelsket jeg :o)) No 2 og 4 var de jeg likte best, selv om de var fine alle sammen.
   Jeg har ikke så veldig mange favorittbilder selv, men noen er det jo. Når jeg tar bilder så har øynene mine en oppfattelse av det jeg skal ta bilde av, mens kamera mitt noe helt annet.

  4. Vera Lynn: Tusen takk <3

   Åhh, jeg hater når kameraet ikke ser det jeg ser- eller ikke ser den stemningen jeg ser 😛

  5. Vet du, hvor slemt det enn kan høres ut, så ble jeg kinda litt glad nå for å lese at du (i følge deg selv) tar en del bilder som ikke blir så bra også. For du er jo en av de jeg kanskje kan ha sammenlignet meg litt med til tider på bildefronten. Har nok vært tilfelle en gang eller fem at jeg har tenkt som så: “Ah, jeg skulle ønske at jeg var like superflink som Elin S. Hun tar alltid så fantastiske gode bilder hun. Jeg derimot får heller et lite blinkskudd en gang i blant, mens mesteparten jeg tar blir bare helt okey.. Ah, om jeg bare var som hun dærre Elin S. altså”.
   Så takk for at du valgte å være åpen nå om at også du tar noen mindre gode bilder en gang i blant, da det fikk meg til å føle meg litt bedre nå. Takket være dette kan det hende jeg har en hakket mindre frustrerende fremtid i vente – So thank you for the music, the song Im singing! 🙂

  6. Herlige bilder av hundene <3 er veldig glad i hund selvom jeg ikke har fått selv 🙂

  7. Aylar Von Kuklinski: He he.. Skal ikke lyve å si at ikke jeg har tenkt i de baner også 😛 Var f.eks ei jeg syns var sååååå sykt flink med foto (noe hu også er altså). Men, så fikk jeg se et originalbilde og oppdaget hvor MYE som blei gjort i photoshop og da var jeg ikke såååå imponert likevel 😛 Misforstå meg rett, photoshop er helt klart en del av pakken “foto”. Jeg er likevel der at jeg vil ta gode og naturlige bilder. Mine bilder blir ikke redigert mer enn at jeg noen ganger må friske opp fargen- litt varmere tone, eller kaldere tone, og så beskjærer jeg de litt. Så, jeg følte meg brått flink likevel, når jeg oppdaget hvor mye tid folk bruker i diverse redigeringsprogram 😉

  8. Tone: Tusen takk <3 Hund er fantastisk, mye ansvar, men helt klart verdt det 🙂 Veldig greit å vente til det passer helt 🙂

  9. Margrethe: Tusen takk 😀 Mappen min nærmer seg tom, så jeg må gå i arkivet å finne flere snart 😛 he he

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg