FOTO- ISKALDT PÅ VEI HJEM.

 

Jeg liker ikke vinteren noe særlig, men den er fantastisk vakker når den viser seg fra sin beste side. 

 

Jeg var litt sånn halvveis flink i går og skulle vaske bilen i en slik selvvaskgreie. Jeg er ikke særlig glad i å vaske bil, men nå måtte jeg. Når man liksom blir skitten bare man står en meter unna bilen er det liksom på tide. Jeg er ikke så flink med disse vaskegreiene og hadde alt for lite mynt i bilen.

Men, jeg fikk i alle fall spylt den reinere enn den var, og det var bedre enn ingenting, for å si det sånn. Det resulterte så klart i at bilen var helt igjenfryst i dag tidlig. Det var såvidt jeg fikk opp dørene igjen, og det å prøve å skrape rutene var noe jeg ikke gadd å prøve på en gang. Da hadde jeg blitt stående.


1. Tissepause. Petter er der at han lurer på hvorfor i alle dager Nakenkatten sitter ute å skriker, i stedet for å hoppe inn i bilen som er varm! Jeg lurer på akkurat det samme. Den katten må liksom bare ha noe å klage på.


2. Kaldt, men veldig fint. 

Så mens jeg tok en kjapp dusj etter å ha vasket ut av leiligheten etter oss, satt jeg bilen på tomgang slik at den skulle tine til jeg skulle dra. Jeg satte varmen og viften på maks, noe som resulterte i at det blei ubehagelig varmt inne i bilen. Den eneste som var fornøyd med det var Nakenfisen, så klart.

Jeg måtte sette på litt kjøling igjen bare for å få litt mer behagelig luft i bilen. Da er det ubehagelig varmt altså. Jeg hadde et lite stopp for å si hei og ha det før jeg satte snuten hjem, og blei stående ute noen minutter. Det var nok til at jeg blei kald helt inn til beinmargen. Bilen var fremdeles varm.


3. Jeg liker ikke vinteren noe særlig, men den er fantastisk vakker når den viser seg fra sin beste side.

Jeg fikk bare aldri varmen i meg igjen uansett hvor mye varme jeg hadde i setet og ellers i bilen. Jeg hadde både jakke og lue på hele veien hjem. Det så sikkert kjempesmart ut siden det var sol og jeg da måtte ha på meg solbriller i tillegg. Man kan fort få litt rare blikk da. Enda godt jeg ikke bryr meg. 

Vi hadde en liten tissepause på turen. Hundene syns alltid det er greit med en liten strekk på beina, selv om de ellers sove hele veien hjem. Nakenfisen syns også det er greit å komme ut av bilen, helt til han skjønner at det er iskaldt ute. Han velger likevel å sitte ute i kulden, mest bare for å kunne klage!


4. Is over alt. 


5. Frost, kanskje. 

Det gikk ellers veldig greit å kjøre, bortsett fra et par idioter ute på veien. Man kan noen gange stille spørsmål ved hvordan noen folk i det hele tatt har greid å få lappen. På en annen side syns jeg ikke det er så rart når jeg ser hvordan kjørelærerne selv kjører. At de i det hele tatt har fått den jobben liksom!

Men men, nå sitter jeg pakket under et pledd i min egen sofa, men bilen trygt parkert i gårdsplassen. Jeg har fyrt opp i peisen, så om ikke veldig lenge er det deilig og varmt her hjemme også. Nakenfisen fant fort plass under teppet nede ved beina mine, så han er enig om at det måtte fyres i peisen. 

 

Har det vært kaldt hos deg i dag?

 

_____________________________

#foto #is #kaldt #frost #snø #vinter

_____________________________

24 kommentarer

Siste innlegg