HVERDAG- ET ÅR I FARGER.

 

Kanskje jeg greier å ha kontroll på dagene i år. 

 

Til jul fikk jeg en flott kalender hvor man fargelegger hver måned gjennom hele året. Om man vil fargelegge alt med en gang, eller måned for måned, eller bare så mye man orker når man orker er helt opp til en selv. Selv må  jeg fargelegge litt underveis som former tillater det, men det skal gå fint.


Jeg har så vidt begynt å fargelegge litt. 

Ikke bare har jeg en fargeleggingskalender i år. Jeg har også verdens beste Lady August sin helt egen kalender. Det er tredje året jeg har en kalender i fra henne, og de blir bare finere og finere for hvert år. I år er det nemlig flotte kruseduller for hver måned! Jeg elsker denne kalenderen fra Lady August!


Fine kalenderen med en sør krusedull.

Jeg elsker de to andre kalenderen jeg har i fra henne også jeg. Hu greier liksom å sette sitt egne preg på den. Ikke bare med disse illustrerte tegningen, og krusedullene hu tegner, men også med å ha andre små detaljer, slik som kakesøndag. Det syns jeg var veldig kjekt med kalenderen fra i fjor. 


Søteste krusedullen.

Jeg kommer til å nyte synet av disse kalenderne hver dag. Lady August henger på sin faste plass på kjøkkenet, mens fargeleggingskalenderen skal få plass i gangen. Kanskje jeg greier å holde kontroll på dagene i år, med en kalender på kjøkkenet og en kalender i gangen. Man kan jo håpe i alle fall.

 

Har du fargeleggingskalender?

Har du lady August sin 2017 kalender?

 

___________________________________________________________________________

#hverdag #ladyaugust #kalender #krusedull #tegning #fargelegging #fargeleggingskalender

___________________________________________________________________________

20 kommentarer

Siste innlegg