HUND & KATT- IIMO, LEON, MINI OG PETTER PÅ INSTAGRAM.

 

Det kommer vel ikke akkurat som en bombe at det blir mange bilder av dyrene på Instagram. Navnet er Skalldyret.

 

Iimo- det er ikke så ofte jeg greier å ta et bilde av Iimo til å dele, men det hender jo. Hu er så lita så på tur er hu vanskelig å se. I tillegg er hu litt vel ofte “gatehund” i perioder, noe jeg ikke syns er så hyggelig å ta bilde av. Men når hu er søt, da er hu virkelig søt også, og da er det gøy å dele bilder. 

Leon- han blir nok så flittig delt på Instagram. Den er morsom den katten og han har så mye rart for seg at det bare må deles. Man kan bli en smule lei intensiteten hans, men man må bare digge personligheten hans likevel. En morsom krabat bare han vil. Nakenfisen over alle nakenfiser altså. 

Mini- siden han trives best ute og kun kommer inn en gang i blant, gjerne med et par dager mellomrom, for å spise og sove blir han naturlig nok delt minst på Instagram. Og ellers, så klart. Men, jeg passer på mens jeg kan, selv om det ikke er lett da heller, med en svartkledd hårball som bare ligger der. 

Petter- han er veldig flittig delt på Instagram, til og med mer enn Leon. Petter er stort sett med overalt og han syns på en mils avstand, noe som gjør det lett å ta bilder av ha. I tillegg er han veldig fotogen, med alle sine uttrykk, noe som gjør det ekstra gøy å dele. Han er jo en stor og fin guttetass.

Det blir så klart delt andre bilder på også, ikke bare hund og katt. Men det kommer vel ikke akkurat som en bombe at det er mye bilder av dem der. De er jo den største delen av hverdagen min. Hvis dere vil se mer av disse skapningene er det bare til å følge oss på Instagram under navnet Skalldyret.

 

Har du Instagram?

 

_________________________________________

#hundogkatt #hund #katt #bilder #foto #instagram

_________________________________________

18 kommentarer

Siste innlegg