HUND & KATT- IIMO, LEON, MINI OG PETTER PÅ INSTAGRAM.

 

Det kommer vel ikke akkurat som en bombe at det blir mange bilder av dyrene på Instagram. Navnet er Skalldyret.

 

Iimo- det er ikke så ofte jeg greier å ta et bilde av Iimo til å dele, men det hender jo. Hu er så lita så på tur er hu vanskelig å se. I tillegg er hu litt vel ofte “gatehund” i perioder, noe jeg ikke syns er så hyggelig å ta bilde av. Men når hu er søt, da er hu virkelig søt også, og da er det gøy å dele bilder. 

Leon- han blir nok så flittig delt på Instagram. Den er morsom den katten og han har så mye rart for seg at det bare må deles. Man kan bli en smule lei intensiteten hans, men man må bare digge personligheten hans likevel. En morsom krabat bare han vil. Nakenfisen over alle nakenfiser altså. 

Mini- siden han trives best ute og kun kommer inn en gang i blant, gjerne med et par dager mellomrom, for å spise og sove blir han naturlig nok delt minst på Instagram. Og ellers, så klart. Men, jeg passer på mens jeg kan, selv om det ikke er lett da heller, med en svartkledd hårball som bare ligger der. 

Petter- han er veldig flittig delt på Instagram, til og med mer enn Leon. Petter er stort sett med overalt og han syns på en mils avstand, noe som gjør det lett å ta bilder av ha. I tillegg er han veldig fotogen, med alle sine uttrykk, noe som gjør det ekstra gøy å dele. Han er jo en stor og fin guttetass.

Det blir så klart delt andre bilder på også, ikke bare hund og katt. Men det kommer vel ikke akkurat som en bombe at det er mye bilder av dem der. De er jo den største delen av hverdagen min. Hvis dere vil se mer av disse skapningene er det bare til å følge oss på Instagram under navnet Skalldyret.

 

Har du Instagram?

 

_________________________________________

#hundogkatt #hund #katt #bilder #foto #instagram

_________________________________________

18 kommentarer
  1. Skjønner godt at du har dyrebilder på Instagram..fine “modeller” det og fine bilder 🙂 Dyrebilder er vel det jeg har minst av..men har tatt et og annet av en katt og en hest b.la..
   Kos deg med kvelden :))

  2. Fine alle sammen 🙂 Hva mener du med gatehund? 🙂 Ja, jeg er også på Instagram, vi er vel venner der? Eller? Kanskje ikke? Jeg heter frodithsol

  3. annebe: De er jo veldig fine og gjør seg bedre på bilder enn meg selv, så 😛 ha ha..

   Ha en fortsatt fin kveld dere også 🙂

  4. frodith: Hu er gatehund fra Spania, noe hu bærer preg av en del i perioder. Brått er hu redd sin egen skygge liksom. For tiden er det en ting jeg har hengende i vinduet som hu blir redd for hvis det blåser og den beveger seg litt. Da bor hu mer under hundesengen enn oppe i.

   Joda, vi er venner på Instagram også vi 😀

  5. Åååå her var det masse flotte bilder!! herlig!! jeg har instgram..men bruker ikke så mye nå..er liksom mye med blogg,face osv..men prøver..skal se om jeg får lagt deg til..

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg