FOTO- EN LITEN TUR I DET FINE VÆRET.

 

Når jeg først har litt energi prioriterer jeg tur med hundene. 

 

Når formen er så elendig som den er er det dessverre ikke hver dag det blir turer på hundene. De er svært tålmodige, heldigvis, men det begynner å bli nok så slitsomt for oss alle sammen. De dagene jeg har bittelitt energi til overs blir prioritert til å gå tur med hundene, selv om jeg er slakt i flere dager etterpå. 

Denne uken har ikke vært en god uke, i det hele tatt. Mandag var jeg totalt slakt. Tirsdag hadde jeg nesten ikke bevegelighet i det hele tatt,spesielt hendene var ekstra vonde. I dag har jeg over 41 i feber og skallebank til tusen. Men jeg er litt mer bevegelig, så da måtte det bli en tur i skogen. Sånn er det bare. 


1. Lyng er flott, syns jeg.


2. Gleder meg til høsten.


3. Ikke er den langt unna heller. 
 

Jeg var nok så død når vi kom frem til myra og der vi pleier å nyte utsikten. Med høy feber og altfor varmt ute er det fort gjort å dø litt på seg ja. Men hundene har ikke fått ordentlig tur siden lørdag, så i dag måtte jeg bare. Ikke orket jeg å bare sitte i ro heller, for å si det sånn. Man blir sliten av det.

Petter og Iimo var veldig fornøyde med skogstur. Som regel har vi kun gått båndturer, men det er viktig å få strukket skikkelig på seg så i dag måtte det bli en tur i skogen. Iimo i langline, så klart, mens rumpedilteren Petter fikk bryte båndtvangen. Bare 3 dager igjen av den. Vi gleder oss til det altså.


4. Lille luringen.


5. Møkkafluer.


6. Sjarmerende.


7. Når dinosauren hører en lyd.


8. Fluen unnslapp akkurat gapet hans.


9. Fineste rampefrøkna.
 

Jeg glemte å lukke vinduet hjemme føre vi gikk på tur. Halvveis opp til skogen oppdager jeg at Nakenfisen er på tur med oss. Den katten altså! Jeg må vel lære han kommandoen “gå hjem” snart vel. Jeg liker best at han er hjemme når vi er på tur. Han blei ikke fornøyd med at det var en skogstur. 

Han ville så absolutt ikke inn i skogen og blei derfor stående i grøften og skrike som en gal. Jeg tenkte han kanskje var smart nok til å gå hjem igjen. Én time seinere fant jeg han 20 meter inn i skogen, skrikende som en gal. Ikke akkurat fornøyd med turen nei. Jeg bryr meg fint lite når han er så dum.


10. Leon er veldig fan av Petter.


11. Soler seg litt.


12. Han er veldig fan av Iimo også.


13. Potene til Petter er veldig spennende.


14. Kose litt med potene.


15. Petter liker Leon veldig godt også.
 

Jeg har et lite håp om at Leon skal skjønne at det ikke er lønnsomt å bli med oss på tur. Skogen er ikke akkurat den mest behagelige plassen for en naken kropp. Jeg tviler i grunn på at han noen gang kommer til å lære, men det er lov å håpe. Jeg må bare lære meg til å lukke vinduet føre jeg går på tur.

Han har i alle fall fått nok frisk luft i dag. Vi var jo tross alt 1 time og 45 minutter på tur. Petter og Iimo er i alle fall veldig fornøyde her de ligger å snorker i kor i hundesengen. Leon har funnet seg plass i hundesengen han også nå, så regner med han kommer til å sove i flere timer. Man kan jo håpe i alle fall.
 

16. Vaske halen litt.


17. Nå vil jeg hjem! 


18. Jeg må bare vaske potene litt først.
 

Det var en tung, men veldig nødvendig tur. Det er som sagt ikke hver dag hundene får tur lenger og det begynner å tære veldig på meg. At jeg er for dårlig til å komme meg på jobb er krise det også. Jeg holder på å bli sprø. Bokstavelig talt. Jeg er på min 4. uke med sykemelding nå og har hele neste uke også.

Jeg håper på noe positivt hos legen i morgen slik at jeg slipper enda lenger sykemelding. Da kommer jeg til å klikke på ordentlig. Humøret er ikke akkurat på topp for tiden, så det er ikke så mye som skal til. Men men. Tenk positive tanker. Bla bla bla. Gir meg her føre det bare blir syting. Det er ikke helt meg.

 

Har du vært på tur i dag?

 

______________________________________________

#foto #tur #hund #skogen #lyng #sommer #høst #energi

______________________________________________

24 kommentarer
  1. Hvis du har 41!! i feber, så er du nesten død faktisk, og du skulle vært på sykehus, og ikke ute i skogen. OG på jobb må du hvertfall ikke gå. De MÅ jo finne ut noe med deg!!Stakkar!! God bedring og håper du får mase piller som hjelper <3

  2. Dumt du er så dårlig…slitsomt å gå slik over lang tid…Men det var noen flotte bilder av natur og fine dyr :)) Lykke til hos legen :)) God bedring<3

  3. Kjempefine bilder! likte spesielt det første <3
   Og søte bilder av hundene og katten ^^
   Ja, eller litt. Men gikk ikke så langt og badet for det meste. Men i går var jeg på en lang tur, og bildene fra den kommer om ikke så lenge (:

  4. Så kjedelig at du ikke er i form! OG jeg forstår deg sååå godt..man blir sprø av å være inne, selv om man egentlig ikke orker noe..så skjønner ikke hodet det!! Så det er lett å blir deppa og lei.. Det er bra hundene dine er tålmodige..og de får da det de trenger! Sånn er det bare noen ganger..litt mindre tur.. Men godt du kom deg ut litt selv om det sikkert var tung! Masse lykke til hos legen! og GOD BEDRING! klem

  5. frodith: Neida, jeg lever selv med 42 i feber jeg, så det går fint. 41 er jo ingenting da. Nei, nå kommer jeg meg ikke på jobb i det hele tatt. Men satser på litt positivt hos legen i morgen 🙂 Takk <3

  6. annebe: Ja, det er slitsomt som fy. Heldigvis er det ikke hver dag jeg har feber. Kroppen kjennes ut til å ha 200 i feber, men da er jeg selv frisk, hvis du skjønner. Nå har jeg feber som i feber liksom, og det er kjedelig. Men kroppen er jo vane med det, så det er ikke så ille for min del som det kanskje er for andre.

   Takk takk <3

  7. dvergpinschere i mitt hjerte: Ja, hodet er liksom ikke enig med kroppen i disse tider, for i hodet er jeg egentlig veldig frisk, det er bare kroppen som totalt streiker :O Og når du har vært sengeliggende i både to, tre og fire dager, og endelig kan bevege deg, da orker du jo ikke å ligge i ro for å hvile kroppen- da må du ut da. Og brått er man dårlig på nytt fordi man brukte litt mye energi på å kose seg med frisk luft og herlige hunder og presset kroppen bittelitt :O Ond sirkel. Men i morgen håper jeg på noe positivt hos legen 🙂 Takk <3

  8. Himmel og hav god bedring, du burde nok holde senga ja! Men en tur i skog og mark gjør utrolig godt. Fantastiske bilder, stå på du blir frisk igjen:)!

  9. norskfriluftsliv: Jeg var bare nødt til å få litt frisk luft, og hundene trengte virkelig å få strekke på beina og få frisk luft de også 🙂 Det var en tung tur, men så verdt det 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg