hits

FOTO- GLADFISEN PETTER.

 

Den gutten der altså- alltid så glad. 

 

Siden vi skal en tur til broren min i kveld for å spise litt og spille spill, så tok vi turen på bort på en fotballbane slik at Petter skulle få løpt skikkelig i fra seg. Jeg trur jeg fikk poengtert for Kristoffer-Doffen hvorfor man må ha to hunder. Det finnes ikke gøy å løpe og løpe når man ikke har noen å løpe med. Det er begrenset hvor lenge jeg orker å løpe, og det blir fort kjedelig for Petter. 


1. Løpe, løpe. 


2. Lille gladfisen min. 


3. Han ser litt gal ut noen ganger. 


4. Hvorfor løpe når man kan gå å få kos. 


5. Vi trener på innkalling bare for å få han til å løpe. 


6. Han veit jeg har godis i lommen. 


7. Men han glemte på en måte å stoppe da. 


8. Nyter solen.

Vi måtte trene på litt innkalling bare for å få han til å løpe skikkelig liksom. Planen var jo å få han skikkelig sliten slik at jeg kan dra bort noen timer i kveld med god samvittighet. Han blei vel sliten nok på den lille halv timen vi var ute. Han gadd jo ikke å løpe noe særlig likevel, så. Det blir bra å få en valp i huset, en eller annen gang. Ikke for at han kan løpe banans med en valp, men. 

 

Har du har deilig høstvær i dag?

 

______________________________

#foto #hund #irskulvehund #tur #høst

______________________________

8 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

11.11.2017 kl.18:50

Ja skal du ha valp, må du vel snart få det da..så Petter orker å løpe med den..hihih Han blir vel snart gammel han..Tror ikke de må løpe hele tiden for å slite seg ut..bare det å være ute og snuse og kose seg er også topp! Flotte Petter! Er så herlig å se han i full fres...ha en god kveld!


Elevele

12.11.2017 kl.12:44

dvergpinschere i mitt hjerte: Ha ha- ja, brått er han gammel, men som regel er de unge til de dør, så ingen fare der, trur jeg ;) Han er ikke en hund som er voksen/gammel til sins heller- heldigvis :) Ellers løper tiden rask ut for å få en valp i hus :P Men, dessverre vokser ikke de valpene man vil ha på trær, så man må bare vente den tiden det tar :)

Nei, hjernetrim er en fin ting, men mynder må bruke kroppen, sånn er det bare. En sunn og frisk kropp er en kropp som får brukt seg og da må man løpe litt så musklene utvikler seg riktig, da hjelper det ikke så mye å gå rundt å snuse på et tre :) Petter løper ikke fritt hele tiden- her er det mye båndtur da vi er på en plass man ikke kan gå fritt pga mye folk og veier alle plasser :) En løpetur om dagen, minimum, om det så bare er 10 minutter, er litt nødvendig :)


Søtmonsen :))

11.11.2017 kl.20:30

Tihi :D Herlige bilder <3 Ser han koser seg MAKS! Han er nok en like sprelsk sjel som sin eier ;D


Elevele

12.11.2017 kl.12:45

Søtmonsen ): Jeg trur vi er ganske like <3 he he


frodith

11.11.2017 kl.20:56

EN fin gladfis :-) Den fineste :-) Jeg har vært på landet og der var det kaldt. Kjøpte meg ulltøy og turbukse :)


Elevele

12.11.2017 kl.12:45

frodith: Superfin gladfis <3 Ja, nå er vinteren her selv om snøen heldigvis holder seg unna litt til :)


Eva-Lena N. Buhaug

13.11.2017 kl.11:28

Herlige Petter! <3


Elevele

13.11.2017 kl.16:22

Eva: Tusen takk <3


Skriv en ny kommentarDesign av JMWebDesign

Elin Slåen. Jeg, meg og Elin pluss min fantastiske treighet. Bær over med meg- jeg er ikke alltid like tam! Men jeg har humor så det holder og selvironi nok for en hel verden. For kontakt: eleveleblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

JM WebDesign

Design laget av JMWebdesign.no