KRONISK SYK- 28 DAGERS OPPDATERING PÅ 28 DAGERS DIETTEN.

 

Jeg er ferdig med mine 28 dager! 

 

Hvis du vil ha et litt bedre inntrykk av hva disse 28 dagene går ut på kan du lese 14 dagers oppdatering, hvor jeg skriver litt om forskjellen på hvite og grønne dager. Der ligger det også noen bilder av mat som har blitt spist under dietten. Nå er jeg ferdig med de 28 dagene, nå er det bare resten av livet igjen.

 

Uke 3 - grønn uke med 2 hvite dager. 

Denne uken gikk i grunn veldig greit. Jeg har fortsatt ikke kjent et snev av sult, og syns det er like kjipt å spise på full mage, men det går greit. Jeg har "jukset" med å redusere mengden kjøtt, og heller fokusert på å fylle hver porsjon med full mengde grønt. Det gikk for det meste greit. Det er ikke bare lett å være mett.

Ellers har jeg vært en del plaget med kramper i leggene om natten. Det begynte mot slutten av uke 2. Opp til 10 kramper i hver legg gjennom natten er vondt! Jeg har snakket med legen om det og vi regner med at det vil avta litt lenger ut i dietten. Hvis ikke har vi en plan for det. Jeg har vært plaget med det før. 

Tidligere trudde jeg at det var bivirkninger fra p-pillene. Jeg har måtte bytte merke hvert år pga bivirkninger. Jeg har vært igjennom alt på markedet, så nå kan jeg ikke bare bytte. Fysioterapeuten mener at krampene kommer av at jeg har konstant spente muskler. Ja ja, bare det ikke varer evig, så er det greit for meg.

De hvite dagene denne uken gikk bedre enn de hvite dagene forrige uke, så det var jo veldig positivt. Jeg syns fortsatt hvite dager er kjipe, men jeg holdt meg til kyllingfile og fisk denne gangen. Jeg er en smule lei kyllingvinger og kylling klubber. Det skal minst gå et år før jeg spiser det igjen. Jeg tuller ikke.

Uke 4 - grønn uke med 1 hvit dag.

Herlighet, kun én hvit dag i løpet av hele uken. Fantastisk! Helt til man kom til den hvite dagen, da kunne man helst ønske at den ikke skulle være der. Jeg tok den hvite dagen på søndag. Det passet best. Den hvite dagen gikk likevel ganske så greit altså, så jeg skal ikke klage for mye. Deilig når den er over!

Ellers har krampene i leggene nå begynt å avta. Jeg har fremdeles kramper i løpet av natten, men ikke hver natt i alle fall og det hjelper på humøret. Denne siste uken av dietten har egentlig gått overraskende fort. De 28 dagene kunne ikke gått fort nok, men nå når jeg er ferdig gikk det egentlig veldig fort. 

I går brukte jeg kvelden på å forberede kostholdet til etter dietten. Jeg skal ikke gå på denne dietten så slavisk som disse 28 dagene er, men det er fryktelig bortkastet, og tortur, å gjennomføre de 28 dagene bare for å gå tilbake til gamle vaner. Jeg er nå innstilt på en del forandringer i kostholdet fra i morgen. 

Jeg har stekt opp en liten ladning proteinrundstykker, og jeg har laget sukkerfri granola. Jeg har ikke smakt på noen av delen, siden dietten ikke er over før i dag, så jeg er spent på morgendagen om disse to verkene er spiselige. Jeg skal ikke bli helt nazi i kostholdet, men jeg skal uten tvil gjøre endringer. 

Jeg vil også oppsummere alt det positive jeg har oppnådd ved å begynne på FitLine produktene og ved å ta denne dietten. Jeg trudde i grunn ikke jeg merket så stor forskjell, før jeg snakket med veilederen min på telefonen nå i kveld og vi begynte å prate om alt jeg egentlig har gjort de siste to ukene. 

Teen renser virkelig opp! Nesten fra dag én har jeg kjent at nyrene har jobbet på spreng. Først trudde jeg at jeg hadde dratt på meg urinveisinfeksjon, helt til jeg kom på meningen med teen. Det har ikke gjort noe å gå med følelsen av at nyrene har hoppet salto inne i kroppen. Det er bare et tegn på at noe skjer. 

I tillegg har jeg hoppet ut av sengen hver eneste ukedag, forrige uke, kl. 05.50 for å gå tur med Petter før jeg skal på jobb. Det er ikke mange fingrene jeg kan telle på at det har skjedd det siste året. Selv om energien ikke er helt på topp, så orker jeg likevel mye mer nå enn jeg gjorde for bare 4. uker siden. 

Selv om jeg fikk det bevist i forrige uke at jeg ikke kan jobbe 100 % enda, så er jeg i alle fall mer på jobb nå enn før. Formen er generelt stigende og det føles veldig bra. Jeg har nok hatt en mer positiv effekt av produktene og dietten enn jeg har klart å se sammenhengen underveis, og da var brått veldig verdt det!

 

Det kommer garantert noen flere oppdateringer i tiden som kommer. Selv om jeg er ferdig med dietten er det på en måte nå det begynner. Resten av livet står for tur og jeg er veldig klar for å ta tak i det. Målet er så klart å komme 100 % tilbake i jobb, til tross for dårlige dager. Jeg trur jeg er på god vei nå!

 

Har du gjort en livsstilsendring for å bedre helsen? 

 

____________________________________________________

#kronisksyk #fitline #diett #helse #fibromyalgi #håp #mål #positivt

____________________________________________________

10 kommentarer

Margrethe

29.08.2017 kl.21:41

Hmmm - ja.... min livsstilsendring gikk ut på at jeg gikk ned 25 kg for endel år siden..... og at jeg er livredd for å gå dem opp igjen - så gåing og trening er en helt vanlig del av dagene mine.... jeg syns du er flink! Klem :-)


Elevele

30.08.2017 kl.17:59

Margrethe: Det er jo helt fantastisk :D Håper å komme greit i gang med treningen snart igjen jeg også :)


Turid Jamtli Pedersen

29.08.2017 kl.21:45

Sååå fantastisk å prate med deg i kveld, du er jo så positiv at det bare stråler av deg gjennom telefonen ;) :D

Gleder meg til å høre fortsettelsen din!

Min helse endret seg fra å være smertepåvirket til de grader(sykemeldt i 100% pga Fibromyalgi), til et helt nytt liv i 100% stilling som sykepleier i full pleie uten å ha problemer i det hele tatt... Dietten er tøff, men følelsen av å være rein innvendig er helt utrolig! <3

Elsker de verktøyene dietten har gitt meg <3


Elevele

30.08.2017 kl.18:01

Turid Jamtli Pedersen: Tusen takk for det- og takk for praten: kom jo på en god del positive ting bare av å snakke med noen som jeg snakker med før produktene og dietten også :) Ikke alltid like lett å se alt selv :)

Håper jeg kommer dit du er- å jobbe 100% er min store drøm nå altså! Jeg er ikke skapt for å ikke jobbe ræva av meg :) Men nå jobber jeg i alle fall litt mer stabilt mye enn jeg har gjort tidligere og har stor tru på at det vil hjelpe fremover :D


dvergpinschere i mitt hjerte

29.08.2017 kl.21:54

Så gøy at du har klart å gjennomføre dette..du er flink!! og det med kramper i bena har jeg også ofte..ikke bare i bena..men i rare muskler rundt om i kroppen..men var så ille en periode..og da kjøpte jeg magnesium tabletter...det hjalp.. Lykke til..med resten av livet som du sa...hihih


Elevele

30.08.2017 kl.18:06

dvergpinschere i mitt hjerte: Det føles så bra å være ferdig og at jeg faktisk har gjennomført det :D Har drømt de siste dagene at jeg har spist både druer og bananer. Ha ha.. I dag bare måtte jeg ha banan til frokost :P

Ja, legen og jeg snakket om magnesium tabletter, men siden jeg ikke er så veldig plaget med kramper til vanlig, annet enn i korte perioder sånn ca. én gang i året (det er en del av bivirkningene på p-pillene så jeg er sikker på at det er derfor, siden det forsvinner så fort jeg bytter merke), så hadde jeg ikke lyst til å gå på det. Jeg orker ikke tanken på enda flere tabletter å skulle få i meg- det er nok med de medisinene jeg allerede tar og amino-tablettene under kuren :/ Men nå ser det ut til å avta så satser på det er borte snart :) Tusen takk- resten av livet skal bli såååå bra :D


Etdiktomdagen - MJmettejosteinsdatter

30.08.2017 kl.07:46

Hei!

Så bra!

Vel gjennomført 28 dagers diett :-D

Det er spennende - dette om en klarer gjennomføre - og oppdage endringer underveis.

Høres ut som dette er rett for deg - og at du kommer til å være litt i samme retning nå etter dietten.

Det er så bra når man kjenner at kroppen har godt av det og at det er rett. Og for en herlig følelse når kroppen fungerer bedre enn på lenge :-D

Lykke til videre, elevele :-D !!!!

Den teen....... hva het den?


Elevele

30.08.2017 kl.18:11

Etdiktomdagen: Tusen takk- jeg er veldig fornøyd :D I dag er jeg bare sååååå glad og har smilt hele dagen (i alle fall inni meg) selv om smertene har vært ille i dag :) Men energien er på bedringens vei og jeg gleder meg bare til at hver dag bare kan bli bedre <3

Teen heter Herbaslim, usikker på om den er å få tak i andre steder enn FitLine :)


Etdiktomdagen - MJmettejosteinsdatter

30.08.2017 kl.19:27

ok :-) Tusen takk :-)

Ja jeg håper at dagene blir bedre og bedre for deg!


Elevele

30.08.2017 kl.19:36

Etdiktomdagen: Tusen takk :D


Skriv en ny kommentarDesign av JMWebDesign

Elin Slåen. Jeg, meg og Elin pluss min fantastiske treighet. Bær over med meg- jeg er ikke alltid like tam! Men jeg har humor så det holder og selvironi nok for en hel verden. For kontakt: eleveleblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

JM WebDesign

Design laget av JMWebdesign.no

hits