hits

MARY KAY- PARFYMENE JEG BRUKER.

 

Mary Kay har mange parfymer å velge på. 

 

Jeg bruker ikke så ofte parfyme, men det er alltid kjekt å ha en, eller to til litt spesielle anledninger. Alle de tre duftene jeg bruker har enten gått ut av sortimentet, eller er limited edition, så jeg må nok finne en ny duft etter hvert. Man blir litt gjerrig på bruken da altså. Man vil helst ikke gå tom. 

 

Tips: For å finne ut om en lukt faktisk passer til seg selv, bør den helst ha sittet på et par timer før man bestemmer seg. Da rekker lukten og blande seg med kroppslukten og man får en mer riktig duft, enn når man først tok den på.

 

Mary Kay - Deo Body Spritzer Red Tee & Fig

Denne har så klart gått ut av sortimentet og som dere kan se nærmer jeg meg tom. Dette er en deo spray og ikke en parfyme. Denne bruker jeg altså til daglig, nærmest hver dag. Bortsett fra når jeg er hjemme og gjør ingenting. De har en type til, Lotus & Bamboo, men den lukter ikke godt på meg.

Jeg må derfor finne en annen deo spray som jeg kan bruke daglig, og som lukter godt på meg. Jeg kan ikke gå rundt å lukte ingenting. Dusjsåpe lukter ikke hele dagen. Jeg har som nevnt prøvd den med Lotus & Bamboo, men det lukter veldig sterk såpe på min hud. Ikke en god match, med andre ord. 

 

Mary Kay - Dance to Life

Denne lukter kjempegodt, uten at jeg kan si sikkert hva den lukter. Jeg kastet esken for evigheter siden, og den har så klart gått ut av sortimentet, så jeg har ikke informasjonen foran meg. Med med tanke på at den har godt ut av sortimentet så spiller det i grunn ingen rolle heller. Litt kjedelig at den snart er tom.

Jeg liker denne duften kjempegodt, men siden den har gått ut av sortimentet må jeg finne på noe annet. Det er ikke bare lett. Har man først funnet en favoritt vil man gjerne ha den hele tiden. Jeg bruker som sagt ikke parfyme hver dag, så den varer jo en stund til. Men, det er kjedelig at den snart er tom likevel. 

 

Mary Kay - Eau So Cute 

En ny duft jeg måtte prøve. Denne er så klart limited edition, så det var jo veldig syns at jeg likte den så godt som jeg gjorde. Den er allerede utgått fra sortimentet, så jeg får ikke bestilt flere heller. Hadde jeg visst på forhånd at den var så godt hadde jeg bestilt flere på forrige bestilling. Men, men. 

Jeg får heller ta en tur til ei kollega og se om hu har flere dufter inne som jeg kan lukte på, så kanskje jeg finner en ny favoritt. Det er jo kjedelig at alle tre duftene jeg er veldig fornøyd med har utgått fra sortimentet. Det er så typisk når man er veldig fornøyd med noe. Men letingen fortsetter. 

♥♥♥

Hvis du har spørsmål om produktene/pris er du hjertelig velkommen til å kontakte meg via facebooksiden min, på mail elinslaaen.mk@hotmail.com, eller bare her på bloggen. Jeg svarer så fort jeg kan. Følg gjerne facebooksiden min for oppdateringer på produkter og priser. 

 

Hvilket merke har din favorittparfyme/duft?

 

______________________________________________________________________

#marykay #frittståendehudpleiekonsulent #hudpleie #sminke #kosmetikk #parfyme #duft

______________________________________________________________________

12 kommentarer

Victoria Larsen

06.08.2017 kl.21:30

Veldig fine! :-)


Elevele

06.08.2017 kl.21:36

Victoria Larsen: Takk :)


Bente Bråthen

06.08.2017 kl.22:18

akkurat nå er det adidas sin :D Fås kjøpt på cubus :)


Elevele

06.08.2017 kl.22:19

Bente Beate Bråthen: Ohh, jeg liker adidas, men har aldri prøvd parfymen dems. Den må jeg sjekke ut :D


A February Girl

06.08.2017 kl.22:41

Har vært innom det meste (føler jeg) gjennom årene, men etter en tur til Amsterdam i 2014, falt jeg helt for Chance by Chanel. Det fines visst flere versjoner av den, så det er ikke alltid lett å finne den med en gang, men jeg snuser meg frem :-p


Elevele

07.08.2017 kl.10:48

A February Girl: Ohh, den har jeg heller aldri prøvd :D


dvergpinschere i mitt hjerte

06.08.2017 kl.23:14

det er jo veldig dumt at de går ut..når jeg endelig finner en..så vil jeg jo fortsette med den..men nå er jeg ikke så nøye...fikk en av en venninne som jobber med det..og den var god..lacoste..og det var forskjellige lukter...vi var 3 som fikk forskjellige..til våre personligheter...


Elevele

07.08.2017 kl.10:51

dvergpinschere i mitt hjerte: Spennende :D Traff hu godt på lukten til hver av dere også? :D Lacoste har mye godt :D

Det er noe med det. Det er som sagt ikke så ofte jeg bruker parfyme, kun hvis jeg skal på typ julebord, og den slags, der lukten helst skal sitte litt lenger. Men da vil man jo gjerne ha den man liker- så kjedelig at alt det gode går ut av sortimentet.


Vera Lynn

07.08.2017 kl.00:06

Akkurat nå bruker jeg en Bodymist fra Body Shop, som heter Italian Fig. Skal dama fjonge seg litt, så bruker jeg favoritten min La Nuit fra Tresor. Det er en tung og krydret duft, som jeg bare elsker 💖


Elevele

07.08.2017 kl.10:52

Vera Lynn: Jeg har ikke hørt om noen av de, faktisk, men blei så klart nysgjerrig :D


frodith

07.08.2017 kl.07:01

Så fine flasker :-) Jeg bruker ikke parfyme :-)


Elevele

07.08.2017 kl.10:52

frodith: Takk :) Ikke så mye jeg heller- 3 ganger i året kanskje :P


Skriv en ny kommentarDesign av JMWebDesign

Elin Slåen. Jeg, meg og Elin pluss min fantastiske treighet. Bær over med meg- jeg er ikke alltid like tam! Men jeg har humor så det holder og selvironi nok for en hel verden. For kontakt: eleveleblogg@gmail.com

Kategorier

Arkiv

JM WebDesign

Design laget av JMWebdesign.no